Sisustus

TUOKSUKYNTTILÖITÄ

Sain Lontoosta pitkään haaveilemia tuoksukynttilöitä tuliaisiksi. Diptyquen sarjassa oli monta herkullista tuoksua, mutta olin ennakkoon jo haaveillut pitkään vanillen tuoksusta. Se on todella herkullinen ja vaniljainen. Perfect! Näin jälkikäteen harmittaa, etten ostanut sarjan muita tuotteita. 
Jo Malonen tuoksukynttilä on yhtä kanssa – taivaallinen. Myyjä tuoksutteli minulle lähes kaikki saatavilla olevat kynttilät ja lopulta päädyin Lime Basil & Mandarin tuoksuun, josta tulee jouluinen Lontoo mieleen.
Näistä riittääkin meille pitkäksi aikaa iloa, sillä viimeaikaisen runsaan reissailun takia kynttilöiden polttaminen on jäänyt hyvin vähälle. Minulla onkin tuolla varastot täynnä kynttilöitä eri tilaisuuksiin. Jouluksi ostamani Balmuirin kauniit pallokynttilät jäivät myös polttamatta, sillä emme viettäneet pyhiä kotona. Sitten vaan valitsemaan, missä järjestyksessä tunnelmoidaan kynttilöillä. Talvi jatkuu  ja vielä ihanan lumisenakin täällä eteläisessä Suomessa.

Saatat myös pitää...

1 kommentti

  1. Oi että, nämä ovat niin kauniitakin vielä! <3 Itseltäni löytyy kanssa yksi Diptyque ja tykkään sen hennosta tuoksusta, jota pystyn itsekin sietämään hyvin. Ja nyt on tosiaan paras aika poltella kynttilöitä ja tunnelmoida, kun ulkona paukkuu pakkanen ja hanget kasvavat. 🙂

    Mukavaa torstaita! <3

Kommentointi ei ole käytössä.