Sisustus

Twinkle twinkle little star

Meidän prinsessoilla on suuri ylpeydenaihe: tunnelmallinen huone. On ollut pienillä tyttärillä aika iso taakka kestää perheen muutosten mukana ja hurjaahan se on, että koti on jo vaihtunut kahteen kertaan kesän aikana. Ei mene aina tasan onnen lahjat ja yllätyksiä tässä on ollut riittävästi matkassa. En voi vieläkään valottaa tarkemmin, että miten pitkään asuminen tässä venyy kun en sitä itsekään tiedä. Sen päätin nyt kuitenkin, että koti saa olla enemmän kodin näköinen lasten takia. Tarkemmin sanottuna olen (tai lähinnä mies-parka) raahannut tänne monta laatikollista tavaraa, lähinnä sisustusjuttuja kuten tekstiilejä, tunnelmavaloja jne. Pikkuhiljaa se tunnelma alkaa olla tyttöjen ja äidinkin mieleen. Isi tottakai on ollut suuri apu myös tässä kaikessa ja mikäs sen mukavampaa kuin koko perhe yhdessä laittamassa kotia.
Pentikin uljas astiakaappi on tällä hetkellä lasten lelukaappina. Olohuoneeseen se ei mahtunut kunnolla, mutta väliäkös tuolla. Sivupöytä tuli lastenhuoneeseen, koska se on juuri sopiva ikkunan eteen. Valoja ei ainakaan puutu! Ikeasta jalokivivalot, Pentikin pallolampunjalka, Ombrellinosta ihana löytö: pupuyövalo sekä värikkäät pallovalot. Pinkkiallergia ei juurikaan ole helpottanut ja uuteen huoneeseen on suunnitteilla ihan toisentyylinen ja -värinen ilme. Myin kesällä lähes kaikki prinsessajutut pois ja viimeiset vaaleanpunaiset sisustusjutut näkyvät kuvassa: hatturasiat, yksi salkku ja muutama vaaleanpunainen laatikko. Muuten tyylilinjaus saa jatkua: skandinaavista tunnelmaa, modernia yhdistettynä vanhaan.
Meidän tyttö halusi ehdottomasti pyörimiskuvan eli tällaista tyttömäistä tanssia kuviin. Iltahämärän valokuvaus vaatiikin vielä paljon opettelua minulta, mutta toivottavasti tunnelmat välittyivät sinne asti.

Saatat myös pitää...

4 kommentti

  1. Tsemppiä evakkoasumiseen! Kyllä väliaikaiskotiinkin pitää saada kodin tuntua, vaikka tavaroiden purkaminen ja levittely lyhyen ajan takia hullulta tuntuisikin. Koti on kuitenkin koti <3

    1. Kiitos Sanna! Olet ihan oikeassa, koti on koti <3 On tässä tavaroiden purkamisessa ollut sekin puoli, että ollaan löydetty lisää lahjoitettavaa/pois laitettavaa/myytävää. Vielä kun ehtisi ne lajitella tai saada vaan eteenpäin.

  2. Tosi kaunista tunnelmaa olette saaneet väliaikaisasuntoonkin. Valot tekee näin pimeällä ihmeitä.

    1. Kiitos Saga. Se on totta, taidanpa viritellä vielä valkoiset pallovalot nukkumanurkkaan. Sitten alkaa olla kodissa tunnelmavalaistusta riittämiin. 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.