Sisustus

Työtuolini ♡

Nyt se on viimein täällä, nimittäin uusi työtuolini! Pitkän mietinnän ja säästämisen tulos on nyt viimein kotona. ♡ 
Ray & Charles Eames; DSW -chair
Tuoli on niin hyvä istua ja kaunis, etten malttaisi nyt muualla ollakaan, kun työpisteellä.
Ja miksi sitten päädyin tähän tuoliin?
Tämä malli valloitti sydämeni jo vuosia sitten, ja on siis monen vuoden haaveilun tulos. Nuorempana kuvittelin, ettei minulla ole koskaan tähän varaa. Vuosien varrella olen oppinut, että mitä vain voi saavuttaa, kun miettii tarkkaan mitä todella haluaa ja mihin priorisoi.
Ajatuksissa on hankkia kalusteita, mitkä kestävä aikaa. Nämä on siinä mielessä ikuisia hankintoja, etten varmaan koskaan raaski luopua niistä. Toisaalta nämä ovat kuitenkin eräänlainen sijoitus, joiden arvo ei laske ja luultavasti aina löytyy joku, joka voisi ostaa nämä tuolit. Itsekin olisin voinut ostaa käytettyinä, jos hinta olisi ollut alhaisempi kuin kaupan hinta. 
Muotoilu on valloittanut sydämen ja voisin mainita jo nyt monta tarkoitusta, mihin voisin siirtää työ- tai ruokapöydän tuolit. Itseasiassa ruokapöydän tuoleilla onkin jo monta funktiota mietittynä, mikäli uuteen kotiin tarvitaan toisenlainen ratkaisu. Uskon tilan sisustamiseen, en tiettyyn ”tyyliin tai kokoonpanoon”. Jokaiseen kotiin on täytynyt miettiä aina uudelleen tilaratkaisut, sillä totuus on se että omassa elämässä ainakin on ollut aika hankala ostaa kotia kalusteiden mukaan.
Vielä lopuksi, on tämä todella kaunis kaluste omaan mieleen, ja sen jokainen yksityiskohta sopii työpisteelle. Musta ristikko vangitsee saman tyylin, mikä esiintyy pöydässä ja väriskaalassa. Valkoinen istuinosa tuo pehmeyttä ja on erittäin laadukas ja mukava istua. Vaahteraiset jalat eivät sopi täydellisesti lattian kanssa yhteen, mutta riittävän hyvin, sillä katse kiinnittyy useimmiten valkoiseen kohtaan.
Nämä tuolit meille oli tarkoitus alunperin tilata ruokapöydän tuoleiksi, mutta viime metreillä aloimme epäillä jalkojen sopivuutta lattiamme kanssa. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä, mutta jälkikäteen sanottuna teimme oikean päätöksen tähän kotiin. Hankimme nämä sitten, jos kotimme on sellainen, mihin ne sopii.
Ja seuraavalla kerralla aloitetaankin arvonta, joten olkaa kuulolla.
Blogiin on löytänyt taas uusia lukijoita, ihanaa saada teitä tänne! Toivottavasti viihdytte matkassa.
Kaunista keskiviikkoa kaikille! ♡
Mia

Saatat myös pitää...

14 kommentti

 1. Tuo on todella ihana tuoli,laatuun kannattaa satsata 🙂 kyllä tuossa tuolissa istuu hetken jos toistenkin 🙂 kaunis yleis ilme<3

  keskiviikossa jo mennään,iloista päivää<3

 2. On se kyllä ihana tuoli!!! <3 Samaa tuolia haaveilen täälläkin työtuoliksi… =)

 3. Voi apua, ihana tuoli <3 Mä en uskalla edes haaveilla tuollaisesta 🙂

 4. Ihan on tuoli, sellaisen kerran jo tilasin mutta peruin. Edelleen niistä haaveilen. Jonain päivänä. Minulla on blogissani tunnustus sinulle.

 5. On se vaan ihana! <3 Ja eipä näihin taida kyllästyä ihan hetkessä. 🙂

 6. 6 kpl mulle noita keittiöön, ja heti!! :))

  Minäkin siis oon haaveillut noista jo pitkään. Mutta toisaalta pidän myös nykyisistä tuoleista, jotka on ihan eri tyyliäkin.. ehkäpä joskus sitten 🙂

 7. Nuo tuolit on tosi upeat!<3 kelpais mullekkin!

 8. UPEA! Tuo sinun koko työskentelypiste tekee musta kateudesta vihreän:)

 9. Kaunis <3 Itse haaveilen noista dsr-tuoleista 🙂

 10. Kaunis tuoli. Itsellä olisi dsr-tuoli haaveena.

 11. U P E A!!!

 12. Anonyymi says:

  Mikä on tuo mustavalkoinen ihana muistitaulu? Oletko tehnyt sen itse?
  T: Ella

  1. Hei Ella,
   Mustavalkoinen muistitaulu on itsetehty. En koskaan löydä mitään tuollaista kivaa, joten itse täytyy yrittää väsäillä. 😉

   Hyvää ystävänpäivää!

 13. Anonyymi says:

  Kysyisin vielä että minkä ympärille olet sen tehnyt? Onko tuo mustavalkoinen kangasta vai mitä?
  T: Ella

Kommentointi ei ole käytössä.