Sisustus

Tyttöjen tyyliin

Aivan ihana ilma tuolla ulkona! Aurinko säteilee lämmintä ilmaa ja melkein tekisi mieli lähteä rannalle syömään jäätelöä. Ehkäpä sellainen onkin huomenna ohjelmassa, kun on luvattu miltei hellettä?
Pehmeä lasku arkeen ja me tytöt päätettiin ottaa ensimmäisestä päivästä ilo irti. Pikkusisko kävi muutaman tunnin harjoittelussa päiväkodissa ja napattiin se mukaan iltapäivän kierrokselle.

Keskityttiin tällä kertaa vaatetuspuoleen ja asusteisiin, kun niistä alkaa olla pula koulun alkaessa. Harrastuksetkin alkavat ensi viikolla, joten pientä säpinää alkaa olla ilmassa. Löydettiin tytöille ihan perusvaatetta syksyyn, vaikka kaupoissa tuntui olevan vielä aika paljon kesävaatteita. Alennusrekistä löytyi ihana Hello Kitty – uimapuku ja toinen hempeä uimasetti. Talven aikana on tarkoitus pulahtaa veteen vähän useammin ja kylpyläreissujakin olisi kiva toteuttaa. 

Koululainen valitsi itselleen tämän rusettiasun H&M:stä ja tyttö mankui saada tällaiset pitsisukat, joita oli kaksi pakkauksessa. Tietysti äiti ostaa tyttärelle söpöä ja suloista, mikä ettei?

Tällainen setti vielä asusteita. Kruunupannan neitokainen osti ihan itse. Oli niin ylpeää tyttöä, kun sai itse maksaa pienet ostokset ja sai pienen pussukan omaan käteen kannettavaksi.

Tyllihame ja sukkahousut löytyivät Kappahlista. Olen itse aivan lumoutunut kaikkiin helmikoruihin ja rannekoruja tytöillä onkin hurja määrä. Hempeä liila taitaa olla yksi syksyn väreistä, kun sitä tuli vastaan niin monessa paikassa. Tai siltä ainakin tuntui.

Koululaiselle ostettiin vielä kello, mistä hän itse on hurjan ylpeä. Ollaan opeteltu kelloa hiljalleen ja nyt ajantaju tuntuu konkretisoituneen paremmin, kun kädessä on ihan oma kello, mistä katsoa aikaa. Aurinkolasit löytyi myös alesta ja näistä hän olikin aivan innoissaan. Popstars-lasit.

Pikkusiskolle löydettiin Panda-pussukka ja siihen sopivaa sisältöä H&M:ltä. Tuntuu, että pinnit ja ponnarit ovat kadonneet kesän aikana, vaikka meillä on niitä kattava määrä. Kuluuhan niitäkin ja ei ne ikuisuutta kestä. Nyt on paikka rasvoille ja muille pikkutarvikkeille, ettei valtoimenaan loju pitkin reppua ja lattiaa.
Meillä oli kokonaisuudessaan todella hauska päivä! Oli mukava viettää vaihteeksi aikaa vanhemman tyttären kanssa kaksin. Päivä hujahti todella nopeasti ja hemmoteltiin itseämme vielä lounaan merkeissä ravintolassa. Nyt onkin sitten kodin vuoro ja muiden askareiden pariin.

Saatat myös pitää...

10 kommentti

 1. Aivan ihana ilma ja kyllä meidän nyt kelpaa :). Ajattelimme lähteä pyöräretkelle minin kanssa leirin jälkeen! Kivaa 🙂

  Ihania prinsessajuttuja :).

  1. Aivan, syksyinen fiilis kaikkosi saman tien. 🙂 Kuulostaapa hauskalta! Me harjoitellaan nyt päivittäin koulureittiä, mukava ulkoilla näillä ilmoilla. Mukavaa päivää!

 2. Ihanan tyttömäisiä prinsessajuttuja teille on löytynyt! <3 Meidän neiti kanssa nykyisin aika tarkkaan itse katsoo mitä ostetaan ja laitetaan päälle aamuisin. Niin ne vain kasvaa vauhdilla.

  Ihania kesäpäiviä, mukavaa rantareissua teille!

  1. Kiitos, tuntuu että alkaa tulla jo valinnan vaikeus. 😉 Kyllähän nuo lapset kasvavat ja viime syksynä jo vanhemman lapsen kanssa alkoi ilmetä ongelmia, kun hän ei pitänyt ollenkaan valitsemistani housuista..ei yksistäkään. No, nyt onneksi kelpaa jo kun kaupassa ollaan yhdessä. 🙂

   Kiitos ja kivaa päivää sinne!

 3. Ihana tuo panda pussukka ja Hello Kitty uimapuku. <3 Voi kun ois oma tyttö jolle ostaa kaikkea ihanaa.
  Teillä eletäänkin jännittäviä aikoja, kun koulu alkaa. Itse sain vaaleanpunaisen rannekellon kuusi vuotiaana syntymäpäivä lahjaksi ja olihan se huiman hienoa omistaa ihan oikea rannekello. 🙂

  Tyttö on myös tosi tyylikäs uusissa aurinkolaseissaan. 😉

  1. Kiitos Minttu, eivätkö olekin? <3 Joo jänskättää jo kovasti ja iltaisin alkaa olla vaikea käydä nukkumaan kun tytön mieleen pälkähtää juuri silloin kaikenlaista kysyttävää. 🙂
   Meillä on onneksi niin ihanteellinen tilanne, että mieheni on lomalla ensi viikon ja voimme yhdessä saattaa tytär alkutaipeella kouluun. 🙂

 4. Anonyymi says:

  Tosi kiva tuo rannekello, mistä löysitte?

  Meilläkin on ensi viikolla edessä esikoisen saattaminen koulutielle. Tytär on tosi cool asian kanssa, äitiä taitaa jännittää tytönkin puolesta 🙂

  Aurinkoista arjen aloitusta teidän perheelle!

  -Eppu

  1. Kiitos Eppu, kello on ostettu kultasepän liikkeestä, olisiko ollut Timanttiset tai Kultajousi? Liikkeessä oli runsaasti lastenkelloja ja hinnaltaankin kohtuullisia.

   Ihana kuulla muistakin äideistä, joita jännittää pienokaisten kouluun lähteminen. Meille tuli postissa uusi koulureppu ja kyllähän tämä alkaa konkretisoitua todella. 🙂

   Kiitos ja mukavaa viikonloppua myös sinne ja tsempit uuteen arkeen! 🙂

 5. Suloisia löytöjä on kyllä tarttunut matkaan! <3 Hyvää alkavaa viikkoa sinnekkin! 🙂

  1. Kiitos Suffeliini ja samoin sinne! <3

Kommentointi ei ole käytössä.