Sisustus

UNELMATAPETTI

Kuva: Eco Wallpaper
Minkälaisia tapetteja nykypäivänä suositaan? Tyyli ja makumieltymykset jakautuvat moneen ja jokaiseen makuun on saatavilla kuoseja tarpeen mukaan. Itse pidän ajattomasta, klassisesta ja hiukan graafisesta tyylistä. Olen oikeastaan aika nirso, joten kuosin ja värin täytyy miellyttää erittäin paljon tehdäkseni päätöksen. Yksinkertainen ja ajaton tyyli ei ole ollenkaan pahasta, vaikka toiset kaipaavat räväkkyyttä, sitä jotain repäisevän rohkeaa. Useissa stailauksissa käytetään upeita ja rönsyileviä kukka- sekä kasvikuoseja. Näistä syntyy aivan mahtavia tiloja ja mielenkiintoisia ratkaisuja. Paisley on suosikkini, joten en yllättyisi jos sitä näkyisi joskus meilläkin.
Pääsin mukaan Rautakeskon (K-rauta & Rautia), WallVisionin ja Metsä Boardin järjestämään #unelmatapetti – designkilpailuun, jossa kaksitoista bloggaajaa suunnittelee oman tapettinsa. Tämä on aivan huikea tilaisuus päästä testaamaan omia rajoja sekä kykyjä, mitä tulee oman kuosin suunnitteluun. Tulen suunnittelemaan tapettini Econ Black & White – mallistoon, joka sisältää muuten aivan mielettömän upeita kuoseja. Jokaisen bloggaajan tapetti tulee olemaan mustavalkoinen ja luulen, että sieltä on tulossa toinen toistaan hienompia malleja. Oma suunnitteluni on lähtenyt kivasti käyntiin ja olen luonnostellut kuoseja piirrustusvihkooni. Ideoita on jonkin verran, nyt täytyy pitää mylly käynnissä.
Aloitin tutustumalla Econ mallistoihin, joista löytyy uskomattoman kauniita tapetteja. Kerron näistä vielä myöhemmin teille lisää. Itse tilaan eli eteiseen, johon olen kaavaillut tapettia liittyy haasteita. Meille asennettiin upea laatta sekä sisä- että ulkoeteiseen ja pohdin nyt, minkätyylinen tapetti sopisi eteistilaan. Inspiraationi lähtikin käyntiin lattialaatasta ja ellei suunnitelmiin tule muutosta, tulee tapetti olemaan hyvin graafinen.
Kuva: Eco Wallpaper
Kuinka moni pitää kauniista tapeteista ja haaveilee kotiin upeaa tapettiseinää? Nyt teillä lukijoilla on hyvä tilaisuus voittaa itsellenne Econ tapetteja Instagram-kilpailussa. Voit osallistua kilpailuun lataamalla kuvasi instagramiin ja lisäämällä siihen #unelmatapetti. Kilpailu on alkaa 30.11. ja löydät siitä lisätietoa Econ sivuilta. Onnea kilpailuun!
Yhteistyössä K-rauta, Rautia, WallVision ja Metsä Board

*muokkaus: kilpailun ajankohtaa tarkennettiin

Saatat myös pitää...

8 kommentti

 1. Tää on niin mahtava juttu! Odotan innolla mitä kynä siellä on saanut aikaan, jännittävää nähdä millaisia kuoseja sieltä putkahtelee! Mä vasta alan lämmetä tapeteille…jotenkin niiden valinta on aina ollut tosi hankalaa, meidän kodin eka tapettiseinä onkin tuo lastenhuoneen tapetti josta postailin!

  1. Kiitos Minttu! Alkaa kohta itseäkin jännittämään, kun deadline lähestyy. Monenlaista olen luonnostellut ja nyt alkaa tuntua siltä, että alkaa suunta muotoutua. Itseasiassa meillä ei ole ollut yhdessäkään kodissa tapettia, joten uskaltaudutaan nyt aivan uuteen maailmaan. Oli muuten ihana postaus teidän lastenhuoneen tapetista! <3

 2. Onpa jännä kilpailu! Onnea sinulle, mielenkiinnolla jään odottelemaan millaisen tapetin suunnittelet. 🙂

  1. Kiitos AnuElina! <3 Kiva juttu, uutta postausta taas jossain vaiheessa tulossa kun homma etenee. 🙂

 3. Wau mikä mahdollisuus! Innolla jään odottamaan, millaisen tapetin suunnittelet 🙂

  1. Kiitos Jossu! Sehän on kiva kuulla, toivottavasti lopputulos onnistuu. 🙂

 4. Onnea kilpailuun! Kyllä tekisi itsekkin mieli uusia tapetit makuuhuoneessa ja olohuoneessa. Molempiin olisi jo niin visiotkin valmiina. 😉

  1. Kiitos Suffeliini! No nyt osallistumaan insta kisaan, mistä mainitsin postauksen lopussa! Hyvin aikaa vielä osallistua ja voittaa upeita tapetteja! 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.