Kaupallinen Lifestyle Sisustus Yhteistyö

Unelmia ja tunnelmia julisteissa

Kaupallinen yhteistyö yrityksen Gallerix kanssa

Lähdin mukaan yhteistyöhön yrityksen Gallerix kanssa ja pääsin valitsemaan meille julisteita heidän verkkokaupastaan. Ajankohta on melko sopiva, sillä tytöillä on ollut intoa päästä uudistamaan omia huoneitaan. Ilme ja tunnelma muuttui kyllä niin nuoren huoneeksi, kun valittiin mieluisat julisteet seinille.

Vanhemman tyttären huoneeseen tuli kaksi julistetta, joista välittyy harmoninen fiilis. Liilasta pitävä tytär saa rentoutua omassa huoneessaan rennoissa tunnelmissa. Vasemman puoleinen taulu on Southern Alps At Dawn Juliste koossa 50 x 70 cm. Oikeanpuoleinen on Thailand at Sunset Juliste koossa 50 x 70 cm. Näiden julisteiden kauniit sävyt sointuvat niin ihanasti tytön huoneeseen ja erityisesti koristetyynyihin.

Pikkusisko sai oikean sisustusinnostuksen ja päädyttiin vaihtamaan sirompi koulupöytä sekä hankittiin muutama seinähylly. Tässä huoneessa on myös eniten viherkasveja, joista tytön itsekasvattama yksilö majailee tuossa pöydän kulmassa.

Koulupöydän ylle tytär sai itse valita mieluisat julisteet ja niiden tunnelma on mielestäni kevyt ja unelmoiva. Saatamme ihan vähän haaveilla jo mahdollisuudesta matkustaa tulevaisuudessa ja joku eksoottinen rantakohde olisi aika ihanteellinen.

Vasemmanpuoleisessa kehyksessä on Tram in Lisbon Juliste koossa 50 x 70 cm. Oikeanpuoleinen kehys pitää sisällään suloisen Sea Turtle on Beach samassa koossa 50 x 70 cm.

Valitsin myös meidän vaatehuoneeseen kaksi julistetta, missä on rento ja lomaileva fiilis.

Ylemmässä kehyksessä on Brown Douple Door Juliste koossa 30 x 40 cm.

Alemmassa kehyksessä on Vacation in Miami Juliste koossa 30 x 40 cm.

Suunnittelin tähän alunperin peiliä, mutta valokatkaisijan takia paikka oli hieman haasteellinen. Pohdinnan jälkeen tulin siihen tulokseen, että muutama pienikokoisempi juliste sopii tähän paremmin.

Kaupallinen yhteistyö yrityksen Gallerix kanssa

Bloggaaja on saanut postauksessa näkyvät juliste – tuotteet näkyvyyttä vastaan

Saatat myös pitää...