Arki Lifestyle Sisustus

Uusi arki

Etätyö on tullut jäädäkseen, ainakin osittain. Ajanjakso tuntuu pitkältä, mutta ei oikeastaan ole sitä. Ennen maaliskuun etätyöpakkoa tein muutamia työpäiviä kotoa käsin, maksimissaan kerran viikossa. Maaliskuun dramaattinen muutos ei vaikuttanut minuun tai meidän perheeseen negatiivisesti. Näin ainakin haluan ajatella. Mitä sitä salaisemaan tai vähättelemään, rakastan tehdä töitä kotoa käsin! Olen parhaimmillani kotona ja saan täällä myös parasta tulosta aikaan. Nyt on kuitenkin tullut se hetki, kun täytyy myöntää, että poikkeusoloista ja sen tuomista muutoksista on tullut arkea.

Rehellisyyden nimissä, en ole kovin sosiaalinen ihminen. Viihdyn parhaiten kotona ja perheen kesken. Kotona työn tekeminen onnistuu myös sen takia, että kaikki työpaikan ihmeelliset kuviot ovat jääneet arjesta pois. Voin syödä lounasta juuri silloin, kun minulle sopii loukkaamatta ketään. Tietysti tykkään käydä bloggaamiseen liittyvissä tilaisuuksissa ja tapahtumissa, mutta niissä minulla on tukena aina työminä, bloggaaja. Ja tällaisissa tilaisuuksissa on aina tuttuja bloggaajia mukana.

Toinen arka aihe, mihin on suorastaan pakko tarttua on oma terveys. Kiloja on tullut, enkä ole koskaan ollut niin lihava, kuin nyt. Ja nyt ei puhuta mistää parista kilosta vaan reippaasti kymmenen kiloa on tullut vuoden takaisesta. Olemme ulkoilleet melko paljon eli päivittäin. Tämä on suuri harppaus edelliseen kotiin, jonka lähistöllä ei oikein ollut mieluisia ulkoilupaikkoja. Nyt voin kiertää vaikka tontin ympäri kahvitauolla, jos vain viitsin nähdä vaivaa.

En voi ainakaan vedota välineiden puutteeseen, sillä ostin 2 hienoa ulkoilutakkia, kahdet tennarit ja yhdet lenkkarit. Ulkohousut eivät luonnollisesti mahdu jalkaan, mutta jos nyt ostan taas uudet ja kyllä, laihdun, silloin minulla on taas yhdet liian isot kalliit housut. Tähän tarkoitukseen olen pärjännyt vielä siisteillä housuilla (enhän minä voi kauheitakaan käyttää).

Kolmas asia on uni ja siihen on tulossa muutos. Kävimme ostamassa Tempurilta uuden sängyn ja toivon erittäin paljon, että se auttaa parantamaan unen laatua. Saimme aika hyvän alennuksen, kun ostimme näytteillä olleen rungon ja saamme siihen aivan uuden patjan. Sängyn koko tulee kasvamaan vain ylöspäin. Meille 140cm sänky on täydellinen, eikä tarvitse nyt tinkiä muusta tilasta. Rungon tekstiili on hyvin vaalea beige, joten saattaa olla, että samettipäällysteinen sängynpäätymme tulee myyntiin.

Rauhaisaa ja rentouttavaa sunnuntaita!

Saatat myös pitää...