Sisustus

Uusi SPRUTT – lipasto lastenhuoneeseen

Lastenhuoneen laittaminen on hyvässä vauhdissa, vaikka otettiin viikonloppuna takapakkia. Sairastuimme molemmat flunssaan eli päätettiin jättää vaatejärjestelmän osto ja kokoaminen myöhemmäksi. Sen sijaan järjestystä piti saada huoneeseen, ollaanhan täällä jo viisi viikkoa asuttu. Eilen raivattiin huone ja kasattiin lipastot. Tänään järjesteltiin ja raakattiin tavaraa myös kirpparille. Yksi tämän huoneen suosikeista on Ikean uuden malliston Sprutt – lipasto, mikä on pikkusiskon sängyn vieressä oikealla. Meillä kävi aikamoinen tuuri, sillä tämä oli viimeinen kappale ja ollut myynnissä vasta viikon.
Vihreä matto saattaa olla yllättävä valinta, mutta jostain syystä sopii minusta hyvin pienten leikkeihin. Meillä leikitään aika paljon prinsessaleikkejä, kotia ja muita sellaisia leikkejä mihin tarvitaan nurmea. Hankin lattialle myös istuintyynyjä Kodin Ykkösestä, mutta ne jäivät sivuun eli eivät näy kuvassa.

Mieheni mielestä tämä on ollut haastavin itse koottava Ikean kaluste, mitä olemme tehneet. Pakko sanoa, että kyllähän tässä vierähti tovi jos toinenkin, kun yhdessä askarreltiin. Itse kokosin laatikot ja siinäkin hommassa meni aikansa. Yleensä kalusteet saadaan kasaan melko nopeasti, mutta tässä oli kyllä tekemistä. Hauskaa se silti oli! Pelasin välillä Nalle puh kimbleä tyttöjen kanssa ja se oli tyttöjen mielestä oikein mukavaa. Koko perhe yhdessä.
Säilytystilasta oli mietteitä eniten, kun pohdittiin kalusteen hankintaa. Ihastuin visuaaliseen ilmeeseen välittömästi, mutta mitat mietityttivät. Alas mahtuu laatikoita ja ajattelin ostaa tähän Tinen korit. Ne olisivat juuri sopivat. Laatikoihin mahtuu myös aina leikki kerrallaan ja nyt kun koko komeus on kasassa voin huokaista, että kaikella on paikkansa. 
Autoille laatikko on ehkä vähän suuri yksinään, mutta muuta paikkaa on vaikea keksiä. Muutama laatikko on vielä tyhjilläänkin ja yhdessä on kattoon tulevat paperikoristeet. Seiniltä ja katosta puuttuu vielä kaikki kiinnittimet, koukut, hyllyt jne. Suunnitelmissa on laittaa Granitista vuosi sitten hankkimani vaijeri, mihin tytöt voivat laittaa piirustuksia ja vesivärimaalauksia esille. Ollaan maalattu myös tauluja ja niitä varten tulee ehkäpä tauluhyllyt. String pocket hyllyä meinasin leikkikeittiöön pienen kokonsa puolesta, mutta sitä täytyy vielä miettiä.
Lastenhuoneesta on tulossa vielä myöhemmin kattavampi postaus, kun saamme vaatteet ojennukseen. Paljon olisi vielä tehtävää, mutta leikkien osalta on jo niin hyvässä kuosissa, että olen tyytyväinen. Kirpparille on saatu todella paljon vaatetta ja vanhoja leluja, joten ei jää nurkkiinkaan pyörimään mitään turhaa.

Saatat myös pitää...

2 kommentti

  1. Voi että miten kaunista 🙂 Tosi kiva tuo uusi lipasto ja käy niin mainiosti teille.
    Tykkään todella paljon sinun sisustustyylistä. Kaunis kiitos että jaat tätä iloa meille.

    1. Kiitos Helmis. Tuo lipasto on todella hyvä lastenhuoneeseen, ajattelin että sellainen (toinen) voisi sopia keittiöönkin. Näillä näkymin ei mahdu sinne.
      Kiva kuulla, että pidät blogin jutuista. 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.