Kaupallinen Sisustus Yhteistyö

Uusia julisteita ja alennuskoodi Desenion verkkokauppaan

Kaupallinen yhteistyö yrityksen Desenio AB kanssa

Tähdellä * ja nimetyllä linkillä merkityt tuotteet ovat saatu

yhteistyön kautta yritykseltä Desenio AB

Syksy on sisustamisen aikaa ja huomaan itsekin pohtivan, mitäkö kotimme vielä kaipaa? Kun perusraamit ovat kunnossa, suurempia hankintoja ei tule enää paljoa tehtyä. Pienillä asioilla saa helposti muutosta tai vaihtelua aikaan. Rakastan itse valokuvia ja tauluja, niiden tunnelmiin on helppo livahtaa. Koti ei tunnu miltään, ellei siellä ole edes muutamaa kuvaa esillä. Yhteistyössä Desenion kanssa valitsin meille kotiin uusia julisteita ja kuvia, jotka sopivat minun tyyliini. Kokosin postaukseen linkit valitsemiini tuotteisiin, jotta pääset helposti näkemään tarkemmat tuotetiedot Desenion omilta sivuilta.

Yksi kodin kaunis ja rakas esine on vanha piano. Olohuone on avara ja seinätilaa riittää. Pianon päällä on hyvä tila laittaa esille yksittäisiä esineitä ja kehyksiä. Halusin tuoda tänne jotain, mikä muistuttaa vanhasta ja on minun taiteelliseen silmääni mieluisa.* COLOSSEUM ja * Architecture Berlin ovat hyvä pari pianon päälle.

Toinen juliste, minkä halusin valita Colosseum-julisteen pariksi on * Fashion Silhouette nro. 3 mikä sopii oikeastaan mihin vain sijoitettavaksi. Asetelmaa pianon päällä on helppo muuttaa, sillä tasoon mahtuu useita julisteita limittäin tai vierekkäin.

Halusin ruokailutilaan myös julisteita, sillä perinteisesti siinä meillä on ollut kuvaseinää, yksittäistä julistetta ja erinäisiä kokoelmia. Sivupöytä on käytännöllinen ja siinä tapaan myös pitää kuvia. * The Red wine guide – juliste sopii hyvin ruokailutilan yhteyteen, sillä sivupöydällä on paikka välineille, laseille ja kynttilöille. Juliste sopii myös ruokavarastoon, jossa meillä on muutaman pullon kokoelma.

Aikaisemmin hankittu New York kartta – posteri sai kaveriksi * NEW YORK METRO printin. Pidän todella paljon näistä erilaisista kartoista, joissa on kuvattu juurikin metrolinjat tai korttelit. Maailman kartta on myös aina kiinnostanut ja sellaisen suuren haluaisin vielä joskus hankkia.

Niin kauan kuin muistan, olen ihastellut portaikkoihin tehtyjä kuvakollaaseja. Eri kokoisia kehyksiä, tunnelmaa kuluneilta vuosilta, uuden ja vanhan yhdistelmää ja kaikkea siltä väliltä. Kun näin * SHC – staircase julisteen, halusin kokeilla muutaman kuvan kokoonpanoa omaan kotiimme. Vasemmalla puolella on * Carousel Et Eiffel juliste ja oikealla puolella on * Abstract oil 6 juliste. Sen utuinen tunnelma herätti meillä heti keskustelua, mitä se esittää.

Lastenhuoneeseen valikoitui lapsille oma maailman kartta, joka on tämä juliste * Kids World Map mustavalkoisena. Innokkaina retkiläisinä * Footprints juliste on mieleinen. Sieltä etsittiin heti eroavaisuuksia ja nuoremmalle tämä erityisen kiinnostava.

Oma työpisteeni vielä hakee järjestystä ja nyt oli hyvä hetki ottaa harppaus sen suhteen ja tilata muutama juliste innostamaan työskentelyä. * Camera juliste on nostalginen ja kokonsa puolesta (50x50cm) sopii myös suurempaan kehykseen. * Dancer Line Art juliste sopisi hyvin myös pianon päällä olevan Fashion Silhouette kuvan kanssa, mutta halusin sen ainakin nyt työpisteelle.

Erikokoiset kuvat antavat ryhdikkyyttä, kun ne asettaa seinälle. Työpöytä on myös helposti siirrettävissä eikä haittaa, vaikka pöytätaso täyttyy välillä kuiteista, kalentereista ja mapeista.

Kerrohan, mikä on sinun suosikkisi? Koska pyrin itsekin hyödyntämään alennuskoodeja mahdollisimman usein, olen iloinen kun voin tarjota teille yhdessä Desenion kanssa alekoodin, jolla saat hinnanalennusta julisteita verkkokaupassa. Kannattaa toimia nopeasti, sillä koodi on voimassa rajoitetun ajan.

Koodilla “homevanilla” saat 25% alennusta julisteista* 16.-18.10. välillä.

*Huomioithan, että alennus ei koske kehyksiä tai handpicked-/collaboration-osioiden julisteita.

Koko Desenion verkkokaupan valikoiman löydät täältä www.desenio.fi

 

 

Saatat myös pitää...