Sisustus

Uusia muumeja

Kävin vierailulla Iittalan, Fiskarsin ja Arabian järjestämässä pressitilaisuudessa syksyllä, jossa esiteltiin uusia tuotteita ja tulevaa kevättä 2015. Ehdinkin postailla aiheesta jo ennen joulua, mutta lisää on luvassa. Halusin esitellä teille muutamalla kuvalla uusia muumituotteita, joista valitsin omat suosikkini. Mukit, joissa esiintyy Pikkumyy ja Nuuskamuikkunen olivat kauniin väriset ja näitä tekisi mieli ostaa lahjaksi. Teeman ympärille saa järjestettyä vaikkapa kesän kakkukestit tai lastenjuhlat, sillä nämä herkulliset astiat ovat jo itsessään kuin koristeita. Meillä mukeista juodaan ihan arkenakin, sillä kuppi on juuri sopiva aamukahville. En muista, olenko valottanut omaa tarinaani siitä, miten aloin kerätä muumimukeja? Siitä on jo yli kuusi vuotta aikaa. Tyttäremme oli kolmen kuukauden ikäinen ja jossain vaiheessa huomasin, etten ehdi syödä mitään ennen yhtätoista ja yöpukukin saattoi vielä olla päällä. Eräällä kauppareissulla satuin huomaamaan, että muumimukeja myytiin alessa. Mietin, että vauva saattaisi katsella kuvaa ja hyvällä tuurilla saisin ehkä syötyäkin. Tytärhän halusi olla aamupalan aikaan sylissä. Ei siinä juuri äidiksi tulleena hennonut vauvaa sänkyynkään siksi aikaa viedä, kun itku alkoi välittömästi. Seuraavana aamuna kaadoin aamukahvini uuteen muumimukiin ja tyttö katsoi mukia niin tarkkaan, että pää kääntyi mukana kun hörppäsin juomaa. Ostin vielä toisenkin mukin ja vaihtelin näitä. Siitä se keräily sitten lähti ja nykyään mieheni on innokkaampi muumimukien ostaja kuin itse olen.
Tänä vuonna vietetään 70-vuotisjuhlavuotta ja sen kunniaksi Muumi-valikoimaan tulee uusia tuotteita. (Iittala, 2015) Nämä ovat mielestäni oikein sieviä. Muumitalo -muki on aivan ihastuttava ja tytöt tykästyivat tähän. Näistä maistuisi aamukaakaot! Omista uutuuksista täytyy postailla vielä tuonnempana, nimittäin monen monta juttua on tullutkin hankittua tulevaa puutarhaa silmällä pitäen.

Saatat myös pitää...

3 kommentti

  1. Ihania nuo uudet muumit. <3 Jo oli aikakin saada uusi nuuskamuikkunen jonka tulen varmasti kotiuttamaan ja samoin Pikku Myyn. Ovathan kummatkin mun lempparihahmoja muumeissa. 🙂
    Mukavaa uutta viikkoa sinulle!

    1. Niin ovat, tykkään väreistä ja näitä on odotettukin. Kiitos samoin sinulle mukavaa viikon alkua!

  2. Mulla oli vaihe, että kyllästyin muumimukeihin täysin. Onneksi en myynyt niitä, koska olen taas tykästynyt niihin. 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.