Sisustus

Vaalea asu

Neule: Esprit, Housut: Flash Woman, Huivi: Stockmann
Vaaleat sävyt näkyvät vielä pitkään syksyyn pukeutumisessani, etenkin näinä kauniin aurinkoisina päivinä. Aamuisin olen kuitenkin jo huomannut, että viileät ilmat paleltavat nilkkoja on ja ollut aika kaivaa lämpimiä asusteita mukaan. Suosin paljon valkoisen ja harmaan / mustan yhdistelmää (ei varmaan yllätys kotimme visuaalisen puolen ilmeestä) ja käytän valkoisia housuja pitkälle syksyyn. Tämä toimii hyvin saappaiden kanssa, jotka suojaavat arkaa väriä lahkeissa.
Liivi: Vila
Huivin lisäksi asuun on kiva yhdistää myös tikattu tai karvainen liivi. Meillä kotona on vanhassa talossa syksystä kevääseen hiukan viileää, joten tykkään itse käyttää aina jompaa kumpaa puseron päällä. Myös neuleen kanssa.

Löysin harmaat käsineet KappAhlista ja ne ovat syksyn viileisiin aamuihin aivan täydelliset! Ne ovat ohuet, mutta kuitenkin lämpöiset.
Meillä jatkuu tänään keittiön remonttihommat. Laatatkin pitäisi sovittaa ja tarkistaa määrä, oli mennyt tilaus hiukan pieleen ja myyjä oli katsonut paketin määrän väärin. Onneksi laattaa oli kuitenkin vielä reilusti ja saatiin muutettua tilausta! Pieni epäusko meinasi vallata mielen, mutta kyllä se tästä. Vielä kun päädään laatoittamaan, niin tulisi valmista. Ja hei, kattolistat pitäisi maalata kuten seinät, ei ihan heti lopu hommat kesken. Jaksaa jaksaa!
Iloista torstaita!

Saatat myös pitää...

7 kommentti

 1. I-ha-na asukokonaisuus! Valkoiset farkut ovat olleet must have-listallani jo jonkun aikaa! ^_^

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  1. Kiitos namehisa! Valkoiset farkut/housut sopivat niin monen kanssa ja ovat raikkaan kevyet.

 2. Todella kivoja nämä asupostaukset! Niin kiva asu taas.
  Mukavaa viikonloppua! <3

  1. Kiva kuulla Rouva V. 🙂 Mukavaa viikonloppua myös sinulle ja lähestyvää reissua! <3

 3. Ihana asu. Kiva kun vaaleaan on yhdistetty hieman tummempi laukku, tosi raikkaan näköistä.

  1. Kiitos Suvi! Juu laukulla tai tummalla takilla saa heti lookiin syvyyttä. Itse asiassa olisikin yksi kiva takkilöytö esittelemättä..

 4. Kiva asu yhdistelmä! Aika pitkälti,täältä löytyy samoja värejä vaatteissa. 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.