Sisustus

Vaalea korikassi

Syksy on täydessä vauhdissa ja ruska parhaimmillaan. Pari viimeistä viikkoa olen huokaillut puiden upeaa väritystä ja yrittänyt ulkoilla aina kuin on mahdollista. Meillä on kotona meneillään eräs projekti nimeltä kodin remonttien viimeisteleminen. Meillä on pitänyt tämä vuosi kiirettä, sillä vaihdoimme molemmat työpaikkaa ja arki on ollut monellakin tapaa hektinen. En ole ehtinyt tehdä mitään ”omaa” pitkään aikaan, vaan elämä on pyörinyt tiiviisti lasten ja kotitöiden ympärillä. Vähän omaa taakkaa ja arkea keventääkseni päätin ottaa kameran esiin ja kokeilla pitkästä aikaa valokuvaamista.

Ostin kotiin uuden korikassin, kun ajattelin sen soveltuvan moneen käyttöön. Se on periaatteessa säilytyskäyttöön hyvä, mutta näkisin, että sitä voi kesäaikaan pitää myös laukkuna.

Arki tuntuu nyt kiireiseltä ja yritän taistella syksyistä alakuloa vastaan. Sateinen ja pimeä sää vetää voimat ja ehkäpä siihen vaikuttaa myös kiireinen työrytmi. Aloitin alkuvuodesta hieman erilaisessa työympäristössä ja en työskentele enää niinkään rahoituksen parissa tai hoitotyössä. Tätä kirjoittaessa alan pakostikin pohtia, että olenko suorittanut elämää liian nopeaan tahtiin?

Saatat myös pitää...