Valkoinen hapsujakku kesään

Valkoinen hapsujakku kesään
Rakastan mustavalkoista pukeutumista, jota näin vanhemmiten on pehmentänyt tummansininen, konjakinruskea ja hiekan sävyt. Yksittäisiä kirkkaita paitoja löytyy muutama kappale, mutta pääosin vaatteeni koostuvat mustasta ja valkoisesta. Farkkuja en ole omistanut sitten vuoden 2007 ja en oikein osaa edes kuvitella sellaisia itselleni. Ensimmäinen tummansininen jakkupuku oli suosikkilistallani jo 16-vuotiaana, mutta ei siitä sen enempää. Sama tyyli on pysynyt pukeutumisessa jo yläasteelta saakka. Ehkä se on vain hiukan hienostunut vuosien varrella. 
Syksyisin ja joulunaikaan mieli pukeutuu mustaan, hopeaan, kultaan ja kaikkeen kimaltavaan. Syvä punainen on kaunis, mutta katoaa kaapista aina tammikuun tullen. Uusi vuosi on yhtä säihkettä ja kimalletta. Valkoinen pysyy tiukasti mukana läpi talvikauden.
Keväisin vaaleat sävyt ja pehmeä konjakinruskea vaatii päästä pukeutumiseen mukaan, joten olen satsannut aina muutamaan kunnon asiaan: nahkakenkiin, suoriin housuihin, laukkuun ja tyköistuvaan jakkuun. Melkein joka kevät olen esitellyt täällä blogissakin kevätuutuuksia ja tämä kevät ei ole poikkeus. Mutta nyt on aika kurkata, mikä se uusi valkoinen hapsujakku on. Instagramin puolella sen on voinutkin jo huomata.

Tämän ihanan bleiserin ostopäätökseen vaadittiin kolme sovituskertaa ja pohdintaa. Punnitsin vaihtoehtoja mielessäni ja ihan hyvä niin. Ilokseni huomaan, että luonne vaatii lujuutta ja itsehillintä on kasvanut paljon, sillä kävin todella liikkeessä sovittamassa vaatetta kolmesti. Toisella kertaa suunnittelin tätä jo Indiedaysin Inspiration – päivään, mutta jostain syystä jäi vielä silloin hankkimatta. Olisi ollut nappivalinta!

Vaatehankintojen ohella katson kokonaisuutta, sillä kaiken on sovittava yhteen. En pidä kertakäyttövaatteista ja nykyään hankinnat tehdään pitkällä tähtäimellä. Hinta-laatusuhteeltaan vaatteiden löytäminen tuntuu joskus haastavalta.
Vuittonin laukut ovat myös rakkaat ja jos olen ihastunut konjakinruskeaan nahkalaukkuun, niin olen rakastunut monogram-kuosiin. Vaalea Azur on myös vienyt sydämen, mutta kaunis syvä ruskea on ajaton ja sopii minulle täydellisesti asuun kuin asuun. Valkoisen kanssa nämä kuosit sopivat aina ja kestävyys on tässäkin kohtaa mitä parhain.
Josko sitä kohta pääsisi laittamaan makkariin vaatesäilytyksen kuntoon? Toukokuun aikana olisi tarkoitus käydä ostamassa tarvikkeet ja joku päivä porailla kasaan. Kyllä tätä ollaankin suunniteltu, pohdittu, pyöritelty, punnittu vaihtoehtoja ja ristivertailtu ja niin edelleen. Tahtoisin jo valmista!

8 thought on “Valkoinen hapsujakku kesään”

 1. happystarhome toukokuu 6, 2015 at 6:53 amEdit

  Hyviä valintoja <3 Jakku on linjakkaan näköinen ja vaikka valkoista väriä itse en osaa kovastikaan pitää mutta tuollaista jakkua varmastikin kesällä tulisi pidettyä 🙂 Ja nuo laukut on ihania 🙂 Aurinkoista keskiviikkoa:)

  • Mia Huttunen Post authortoukokuu 6, 2015 at 8:11 amEdit

   Kiitos <3 valkoinen on hiukan arka väri, mutta niin kesäinen.
   Mukavaa keskiviikkoa sinulle myös! 🙂

 2. Susanna toukokuu 6, 2015 at 7:03 pmEdit

  Kaunis jakku – tyylikäs ja samalla sopivan rento 🙂 Saakohan udella mistä olet sen hankkinut?
  Jakkukelit lähestyy onneksi kohta Pohjois-Suomessakin 🙂

  • Mia Huttunen Post authortoukokuu 6, 2015 at 7:10 pmEdit

   Kiitos Susanna. 🙂 Tottakai saa udella, se on Mangosta. Tällä hetkellä täällä on sellaiset kelit, että olen pärjännyt hyvin kevättakin kanssa jos alle laittaa juuri tuon samaisen jakun. Mukavaa, että säät lämpenevät sielläkin. 🙂

 3. Rouva V toukokuu 6, 2015 at 7:37 pmEdit

  Sulla on ihana tyyli ja vielä samana pysynyt, vau! Mulla on ollut ties mitä kammotuksia nuorena, huh huh! 😀

  • Mia Huttunen Post authortoukokuu 6, 2015 at 7:43 pmEdit

   Kiitos <3 Noo nuorena on kiva kokeilla erilaisia tyylejä. 😉

 4. Helmis toukokuu 7, 2015 at 5:47 amEdit

  Tyylikäs jakku ja ihanan värinen 🙂 Valkoinen käy melkeimpä minkä tahansa kanssa yhteen.
  Kyllä itsellä on ollut jos minkälaista tyyliä vuosien varrella 😀 Hih vanhoja kuvia kattellessa saa silmäkanavat hyvin auki..

  • Mia Huttunen Post authortoukokuu 7, 2015 at 7:31 amEdit

   Kiitos, itsekin tykkään että se on tyylikäs, mutta sopivan rento. Ja värihän tosiaan sopii kaiken kanssa.
   Vanhoja kuvia on kiva katsella, etenkin silmälasimuotia ja hiustyylejä. 😀

Comments are closed.