Sisustus

Valkoinen joulu

Pidän itseäni sangen onnekkaana, että saimme valkoisen joulun tänä vuonna kaiken kiireen keskelle. Pimeä ja hiukan ankealtakin tuntunut syksy jäi kertaheitolla joulun jalkoihin ja taakse, kun lunta tuprutti pari päivää ja hiljalleen on peitto vahvistunut. Olen ulkoilmahenkilö ja viihdyn ulkona säällä kuin säällä. Rakastan kaikkia vuodenaikoja ja aina hetken ollessa parhaimmillaan kuvittelen, että juuri nyt meneillään paras aika vuodesta. Tällaista iloa on hienoa tuntea kerta toisensa perään. Ehkä se johtuu osittain myös siitä, etten voi jäädä paikoilleen. Kyllästyisin varmasti, jos kesä kestäisi pidempään vaikka toisinaan se niin lyhyeltä ajanjaksolta tuntuukin. 
Lapsemme ovat jo onneksi parempaan päin, vaikka yskä on edelleen vaivana. Ovat jaksaneet kuitenkin touhuilla ja leikkiä uusilla leluilla. Parhaimmistoon kuului tänä vuonna tehtäväkirjat sekä muutamat toivotut lelut. Yllätyksiäkin löytyi paketeista ja muutama odottaa vielä mummolassakin. Kaikenkaikkiaan niin rento joulu, kuin tässä mylläkässä voi olla. Virkistyttiin niin paljon, että lähdettiin hiukan ajelemaan vanhalle kotiseudulle, vaikka siis ihan naapurissahan tuo on. Kuvien laatu ei nyt ole huippuluokkaa, sillä otin kaikki kuvat autossa (miehen ajaessa) paitsi marjaoksista. Jänis oli käynyt jättämässä jälkensä hankeen ja ilmeisesti pieniä vieraita oli käynyt meidän pihallakin.
Muutto olisi tarkoitus hoitaa viikonloppuna eli työtä on riittämiin. Nyt kuitenkin hetkeksi levähtämään ja keräämään voimia – muutto hoidetaan tälläkin kertaa nopeasti yhdessä hujauksessa. Tarkoitus olisi päästä jo järjestämään pienet uudenvuoden juhlat uudessa kodissa.

Saatat myös pitää...

3 kommentti

 1. On kyllä ihanaa, kun on paljon lunta!

  Olisi kiva nähdä kuvia joululahjoista ja aiotko shoppailla jotain alesta?
  Mua tekee mieli ostaa vaikka mitä! Iittalan Nappuloita haluaisin. Onko sinulla minkä värisiä?
  Myös Mulberryn saleissa kävin… IIK! Mutta kun tarvisin sen LV:n Keepallin.

  1. Kiva juttu, ajattelin postailla lahjoista vielä tämän vuoden puolella, kun enimmistä muuttotouhuista selvitään. Alennusmyynteihin tekisi mieli piipahtaa, ehkäpä ensi viikolla lounastunnin lomassa?
   Minulla on 2 nappulaa, molemmat messinkiä. Tekisi mieli ostaa mustaa ja valkoista lisäksi – tykkään niin paljon niiden muotoilusta. Ihanat!

   Mulberryn ja LV:n välillä olen arponut, kun on lahja vieläkin ostamatta. Saa nyt kuitenkin nähdä, ostanko vielä mitään vai säästänkö? Keepal on kyllä niin nätti ja tulisi sekin tarpeeseen… 🙂

 2. Oih mitkä maisemat!

Kommentointi ei ole käytössä.