Sisustus

Valkoinen kotimme

Mustavalkoisuus on vähentynyt olohuoneessa ja tila on nyt hyvin valkoinen. Talvea kohden ilme on enemmän valkoisen ja harmaan sävyjä, kuten matossa ja muissa tekstiileissä. Uskoisin itseni tuntien, että mustavalkoisuus valloittaa kodin taas tammikuussa. 
Meillä podetaan edelleen flunssaa ja se on iskenyt kaikkiin enemmän tai vähemmän. Meillä olisi viikonloppuna tyttären 7-vuotissyntymäpäivät, joten täytyy nyt toivoa paranemista viikonloppuun! Mies on laittanut listoja paikoilleen ja meidän keittiö alkaa valmistua! Emme ole vieläkään saaneet välitilan laattaa, mitä ollaan odoteltu jo siis kesästä asti. Se oli ilmeisesti loppunut koko maasta ja tiedotus ei ollut oikein pelannut, joten odottelimme tätäkin tietoa yli kuukauden. Viivästymisestä huolimatta olen aika kiltisti jaksellut odottaa, eikä ole paljon harmiteltu tätä. Tällä viikolla olisi vielä tiukka puristus ja tuntuu siltä, että saadaan monet asiat listalta tehtyä. Keittiöstä ja ruokakomerosta puuttuu vielä peitelevyjä, mutta osa listoista on jo nätisti paikoillaan. Enpä malta odottaa, että saan kuvia lopputuloksesta!
Kaunista syysviikkoa! 
 

Saatat myös pitää...

16 kommentti

 1. Kauniin valkoista kodissanne <3 Pikaista paranemista ja mukavaa alkanutta viikkoa 🙂

  1. Kiitos happystarhome! <3 Mukavaa viikkoa sinullekin!

 2. Nyt flunssat saisivat väistyä juhlien alta! Ihanalta näyttää 🙂 Kumpa ne kaakelitkin nyt tulisi…Ja mukavaa viikkoa sinne!

  1. Älä muuta sano! 😉 Voi kiitos, toivotaan että laatat tulee. Pitää kohta laittaa remppalaitteet kiertoon ja sitten homma saattaa seisoakin jonkin aikaa.
   Ihanaa viikkoa sinulle!

 3. Raikasta valkoista tosiaan, kaunista! Teitä on flunssat kyllä kiusanneet tänä syksynä ihan hurjasti, toivotaan että menisivät jo kokonaan ohi. Ikävä on olo jos kokoajan joutuu puolilla voimilla tarpomaan!

  1. No se on ihan totta, varmaan täytyisi pitää täydellinen lepoviikko tai puolikas, ettei tekisi mitään muuta kuin lepäisi. Jotenkin se on vaan touhukkaana ihmisenä vaikeaa.. 😉

 4. Löytypäs täältä kiva blogi. 🙂 Ihanalta näyttää kodissanne!

  1. Tervetuloa mukaan Olga! 🙂

 5. On sulla sentään vähän vihreää kuusen muodossa siellä väriä tuomassa. 😉

  1. Niin juuri, ajattelin vielä sen peikonlehden jostain löytää. Hölmö, kun en viime kerralla ostanut. 😉

 6. Ja niin kaunis valkoinen koti <3
  Toivotaan, että paranette pian!

  1. Kiitos S <3 Täytyy toivoa, tuntuu että menee muuten kaikki kivat menot ohitse..

 7. Niin kaunista! <3

  1. Kiitos <3

 8. Niin raikas ja kaunis koti <3 Toivottavasti flunssa alkaa pian helpottamaan!

  1. Kiitos Suffeliini <3

Kommentointi ei ole käytössä.