Sisustus

VALKOINEN MAKUUHUONE

Aurinkoista perjantaita! Ajattelin kirjoitella hiukan makuuhuoneen sisustuskuulumisia, vaikka sisustus itsessään ei juuri ole edistynyt tippaakaan. Yöpöytien hankinta mietityttää nyt paljon, sillä meillä on paljon vaatimuksia ja vähän mahdollisuuksia. Hakusessa siis olisi pieni, siro ja tyylikäs taso, jakkara tai pöytä, jonka koko olisi maksimissaan 40×40 ja sekin ehkä turhan suuri. Ongelmana on siis se, että uusi vaatejärjestelmä tulee lohkaisemaan ison osan seinäalaa ja pöytä olisi vaatelaatikoiden tiellä. Ongelma koskisi lähinä kahta alinta laatikkoa, joiden ei välttämättä tarvitsisi olla päivittäisessä käytössä, mutta tahtoisin nyt kerralla onnistua hankinnoissa. Meillä on ollut suosikit pöydiksi mielessä jo yli kaksi vuotta ja uskomatonta, että halutaan vieläkin parista vaihtoehdosta juuri nämä eli tyyli ei ole muuttunut. Tällä hetkellä tuo eripari ei kovin houkuttele, mutta molemmat tarvitsevat jonkinlaisen tason, joten sen parempaan ei nyt pysty. Ikeastahan saisi edullisesti esim. pari puista jakkaraa sijaistamaan näitä, mutta jotenkin ylimääräisen tavaran ostaminen arveluttaa kun nämä kuitenkin jäisivät ennemmin tai myöhemmin turhiksi. Tällä hetkellä turhan tavaran myynti etenee hienosti ja tavara käy kaupaksi. Toisaalta tahtoisin kuitenkin välttää näitä sudenkuoppia eli onko se nyt vain maltettava mielensä ja pohdittava tarkkaan, mitkä pöydät sopivat parhaiten ja löytyisi tarvittaessa toinen käyttötarkoitus? Kartellin mallistosta siis mietitään vaihtoehtoja, siellä on kestosuosikkeina ollut jo pitkään jolly side table, Charles Ghost matala jakkara ja vielä jokin kolmas kokoluokan taso.

Saatat myös pitää...

6 kommentti

 1. Ihanalta näyttää! Onko teillä mattoa makkarissa? Voisin kuvitella, että esim. link räätälöity matto, jossa olisi vaikka valkoisella pohjalla aivan vaaleanharmaa kuvio sopisi ihan täydellisesti. Nyt jäi kyllä kutkuttamaan, mikä se yöpöytäratkaisu olisi! Väliaikaisratkaisuissa on tosiaan se ongelma, että joko ne tuppaavat jäämään pysyviksi, tai sitten on tullut kerättyä turhaa tavaraa.

  1. Kiitos huopapallomatto! Ei meillä ole mattoa makkarassa, sinne on ollut vaikea löytää koska tilas on vähän. Sängyn päätyyn saisi kivasti, mutta sitten ovi ottaa vastaan… Saa nähdä miten yöpöytien kanssa käy, sillä koemme ne tärkeiksi ja tarpeellisiksi. Väliaikaisratkaisuissa on tosiaan tuo ikävä puoli, että tuppaavat jäämään tarpeettomiksi aikaa myötä.

 2. Miten Componobilit? Muistelisin, että miehellesi tuli musta ja sulle valkoinen?

  Mukavaa viikonloppua! <3

  Ps. En näe kirjoittaa sähköpostia, joten odotan että mies ehtii auttamaan. Anteeksi kun kestää!

  1. Ne olivat myös jossain vaiheessa vaihtoehto, mutta tahtoisin molemmille samanväriset ja tyttö on ominut jo toisen… Hänelle pitäisi miettiä ratkaisu uudellen ja en viitsi niitä meille kolmea ostaa jos jossain vaiheessa kyllästyy. Siirrettävän kalusteet ovatkin mitä parhaita ja siksi mietin, että jakkarat voisivat olla hyvä vaihtoehto.

   Ei mitään, kirjoitelkaa rauhassa. Kurja kuulla, että näkö huonona. 🙁

 3. Todella kaunista ja ihanan vaalea! Tuo Vakka on niin kaunis <3

  1. Kiitos S ! Vakaat ovat kivat, jos olisi tilaa niin nuo voisivat olla hyvät molemmille. 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.