Sisustus

VALKOINEN PEILI

Haluaisin makuuhuoneeseen peilin, josta voisi peilailla asuja aina silloin tällöin. Peili tuo myös avaruutta ja tilan tuntua pieneen huoneeseen – valon heijastumisesta puhumattakaan. Tämä huone suorastaan kylpee valossa, mutta heijastuksia on kiva vangita. Tämä peili on ostettu vanhan kodin makuuhuoneeseen vuosia sitten ja se sopii parhaiten piirongin tai lipaston päälle. Nyt mietinnässä on, saisiko tämän nätisti seinälle mahdutettua? Nykyinen paikka vähän mietityttää, sillä peili tulisi hassusti sängynpäätyyn oven viereen ja seinä jäisi tyhjäksi. Toki tyhjälle kohdalle voisi laittaa taulukollaasin täyttämään tilaa.
Peili ei ole kovin pitkä eli nyt siitä ei saa kunnon asukokonaisuuksia katsottua. Toinen vaihtoehto olisi sovittaa peili seinälle yöpöydän läheisyyteen, mutta en tiedä vielä jääkö siihen tilaa riittävästi.
Nyt meillä on alkamassa keittiön välitilan laatoitus. Täällä kaksi untuvikkoa jännittyneenä miettii mitä tuleman pitää. Saatiin siirrettyä kaappiakin parempaan paikkaan, pian nähdään mitä tästä tulee! Wish me luck!

Saatat myös pitää...

6 kommentti

 1. Kaunis! Vitsi, meilläkin oli tuollainen iso peili, mutta myytiin se pois kun se ei mahtunut meidän edelliseen kotiin. Nyt se vois taas mahtua… ehkä 😀

  1. Kiitos Laura. Tuo peili saisi olla vähän korkeampi, leveys on juuri hyvä. Mekin myytiin yksi kiva peili pois, tila kun on niin rajallinen. 🙂

 2. Peili on loistava idea! 🙂 Mitäs kivaa olet ostanut VS:ltä?

  1. Kiitos Rouva V! Kyllähän tuolle olisi käyttöä kun tytötkin varmasti tykkäisi. VS tuli ostettua vartalorasvaa, shamppanjan ja mansikan tuoksuista.

 3. Tosi kaunis tuo peili ja sopii teidän kodin tyyliin tosi hyvin!

  ps. taas yritin tänän aiemmin kommentoida mobiilissa, muttei onnannut!

  1. Kiitos S, peili on onneksi riittävän hillitty. No höh, täytyy varmaan kysellä it-tuesta apua.

Kommentointi ei ole käytössä.