Sisustus

VALKOINEN SIVUPÖYTÄ RUOKAILUTILAAN

Syksy on ottanut harppauksen eteenpäin ja värikkäät lehdet leijailevat nyt täyttäen meidän koko pihan. Tunnelma on hyvin odottava ja olemme ottaneet värikkäistä lehdistä kaiken ilon irti pihalla. Se onkin yksi syy, miksi innostuin myös sisällä sisustamaan kotia lisää. Kerroinkin aikaisemmin, että odotamme innolla juhlakauden avajaisia eli Halloweenia! Tänä syksynä meillä on ensimmäistä kertaa oma piha, joten voitte olla varmoja, että juhlat näkyvät niin sisällä kuin ulkonakin. Mitähän jännää sitä keksisi? Keppostelua vai herkuttelua?
Ruokailutilaan hankittiin nyt viimein tuo sivuopöytä, mitä ehdinkin jo pohtia siihen kuukausitolkulla. Se on parempi pohtia tällaisia päätöksiä pitkään ja miettiä miten toimia, jos meneekin ihan mönkään. Vikaostosten tekeminen on viimeinen asia mihin on varaa. Tämän pöydän kohdalla varasuunnitelma on siirtää se tytön koulupydäksi, nimittäin oikeasti tämä on Ikean mallistossa työpöytä. Niin ei nyt toistaiseksi ainakaan ole käymässä, sillä tämä on aivan perfect!

Sivupöytä on aivan täydellinen meille, sillä se tuo monia ominaisuuksia käytännön tasolla. Ensinnäkin sain tuohon valaisimen, mikä puuttuu tyystin tilasta. Toinen tärkeä seikka on se, että kukat saa nopeasti nostettua pöydältä pois ruokailun alkaessa. Toisaalta sivupöytään saa tehtyä kauniita pieniä somistuksia etenkin juhlien aikaan. Lapset innostuivat kun mainitsin joulusuklaat ja tulevat pyhät. Sivupöydälle on muutenkin tarvetta, sillä keittiöön on kuitenkin useampi metri ja nyt on paikka mihin laskea nopeastikin jotain käsistään.

Laatikot ovat tilavat ja jaoin ne sisällön mukaan. Vasemmalle puolelle laitoin servettejä ja ruokailuun liittyviä asioita ja toiselle puolelle kynttilöitä. Meillä on paljon lasituikkuja, koska rakastan niiden kaunista tunnelmaa. Myös tuoksukynttilöitä on varmaan puolet, sillä ne vaikuttavat myös hyvällä tavalla fiilikseen. Liian voimakkaita tuoksuja karsastan, mutta viimeaikoina huonetuoksun ostaneena voin sanoa hieman pehmenneeni vanhemmiten. 

Tässä se nyt on: kokonaisuus. Tuon Eamesin DSW:n kohtalo on avoin: myydäkö vai siirtää muualle? Minulla olisi vieläkin listalla hankkia neljäs DSR niin olisi ruokapöydän tuolit kaikki kasassa. Toinen DSW on työtuolina, joksi sen alunperin hankinkin. 
Mitäs sanotte, näyttääkö liian ahtaalta?
Huomenna on asiaa välipaloista ja niiden merkityksestä kuullun sekä omien ajatusten pohjalta. Olen viimein saamassani sopivan ruokavalion, joten ajatuksia myös sen tiimoilta.
Mukavaa viikonlopun alkua!

Saatat myös pitää...

9 kommentti

 1. Oikein hyvältä näyttää , ei ollenkaan ahtaalta 🙂

  1. Kiitos Johanna 🙂

 2. Mun silmään näyttää ahtaalta. Mutta kuvahan ei kerro oikeaa totuutta 🙂

  1. Kiitos Taija. 🙂 Täytyy nyt katsoa ajan kanssa mihin muotoutuu järjestys.

 3. Mitäs jos siirtäisit tuon DSW:n ns. työtuoliksi tuohon sivupöydän eteen? Olisiko liian ahdas? Minusta se tuo ihanaa lämpöä kokonaisuuteen. Tosin jos päädyt myymään, niin varmasti ostajia löytyy helposti. Mutta harkitsisin tarkkaan. Kiva tuo sivupöytä ja valaisin sen päällä.

  1. Idea on hyvä, mutta saattaa olla liian ahtaat paikat. Tuo tuoli voisi sopia myös eteiseen tai makkariin. Tuo lämpöistä ja vastakohtien kiinnostavuus tuo hyvää fiilistä, joten kevyen perustein en lähtisi myymään. Kiva kun toit lisää näkökulmaa 🙂

 4. Kaunis tuo sivupöytä!! Mä haluaisin ihan hirveesti työpöydän itselleni mutta en oikein tiedä mahtuuko! Tuollainen pieni sivupöytä vois olla hyvä!

  1. Kiitos S! Tuo voisi tosiaan sopia tyyliisi, etenkin kun tämä on oikeasti työpöytä. 😉 Leveys 120cm.

 5. Ihan kivaltahan se pöytä tuossa näyttää. Taitaa olla sama pöytä siskollakin työpöytänä… 🙂 Mä niin haluaisin työpöydän, mutta nyt ei sille löytyisi paikkaa. Hyvää viikonloppua!

Kommentointi ei ole käytössä.