Sisustus

VALKOINEN TALJA

Jouluinen koti kaipaa pian joulukuusta, mutta sitä ennen tallensin vielä tunnelmia kotona. Kaipailen meille lisää valkoisia taljoja, joista mainitsinkin jo jossain postauksessa tässä taannoin. Paksut ja pehmoiset taljat lämmittävät ja tuovat lämpöä valkoiseen kotiin. DSW – tuoli on hyvä pari marmoripöydälle, jonka jalat ovat vain aavistuksen vaaleammat. Kaipaan kotiin puunsävyjä maltillisesti, joten kokovalkoista meillä ei luultavastikaan tulla näkemään. Valkoinen muheva talja olisi hyvä myös sohvalle, mutta tuntuu kestävän huonosti paikoillaan. 
Ei olisi pitänyt mennä intoilemaan lahjojen paketoinnista aikaisemmin, nimittäin suunnitelmani romuttui kokonaisuudessaan. Vanhempi tyttäremme sairastui ja uuteen tonttuiluun jää hyvin vähän aikaa, ellei öitä lasketa. Tytär vielä tokaisi, että äiti mä tiedän että olet käynyt ostamassa meille joululahjoja – voinko mä auttaa paketoinnissa? Siinä oli äidillä sanat hukassa ja ilme vakavana mietin mitä ihmettä tässä nyt voi sanoa. Tilanne meni nopeasti ohitse ja tyttö on ollut hyvin mietteliäällä tuulella. Toivotaan, että joulun taika vielä haihdu. Ei tänä vuonna.

Saatat myös pitää...

4 kommentti

  1. Tuo tuoli on kyllä aivan ihana ja talja sopii siihen tosi hyvin 🙂

    1. Niin on, toinen tuoli on tyttöjen huoneessa ja sopii vanhan pöydän kanssa niin hyvin – aivan kuin olisivat vanha pari. Toisesta taljasta haaveilen, täytyypä katsoa tarttuuko sellainen vielä ennen joulua ostoskoriin.. 🙂

  2. Ihanalta näyttää ja puun sävyt tuovat kyllä sen viimeisen silauksen ehdottomasti.

    1. Kiitos Suvi! Näin se on, puunsävyt tuovat kaunista särmää ja tunnelmaa. 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.