Sisustus

Valkoiset keittiötekstiilit

Uusi keittiö rakentuu pikkuhiljaa – tänään tehtiin pohjatyöt varsinaista lattiapintaa varten. Talon alakerrassa oli kolme kerrosta lattiaa, mikä purettiin pois keittiöstä. Oli muuten ihan karmeessa kunnossa! Loput otetaan vasta myöhemmin olohuoneesta ja eteisestä, kun aikataulu sallii. Mä olen aivan innoissani, sillä uudessa kodissa näytti jo nyt niin paljon paremmalta kuin viikko sitten. Vielä siis ollaan täysin pinnat auki ja mikään ei ole valmista. Joka päivä ollaan saatu joku yllätys ja ehkä suurin oli se, että jossain vaiheessa keittiössä on ollut vesivahinko. Jouduttiin siis purkamaan lattiaa ja seinää ja päädyttiin levyttämään huoneet koko kodista uusiksi lopputulemana. Lattia piti olla valmis jo alkuviikosta, mutta siirtyy ensi maanantaihin. Onneksi aikataulussa on toistaiseksi joustoa reilummin, koska muutto on vasta elokuun lopussa.
Keittiö siis etenee ja voin rauhassa keskittyä hiomaan sisustussuunnitelmaa. Pitkään on mennyt pohtiessa keittiön ovia ja kodinkoneita. Mitään lopullista päätöstä ei vielä olla tehty, mutta kohta alkaa olla senkin aika. Seinämaaleja täytyisi katsoa tarkemmin ensi viikolla ja keittiön lopulliset mitatkin saatiin nyt, kun kaikki purkutyö saatiin valmiiksi. Suunnitelmien lomassa olen katsellut myös sisustusjuttuja, sillä muutama juttukin kaipaa päivitystä. Yksi niistä on pyyhekokoelma. Miten ne tuntuukin kuluvan niin äkkiä? Kylpy- ja keittiöpyyhkeitä olen ostanut pikkuhiljaa ja vielä olisi siivousvälineiden + tekstiilien täysi uusiminen imureita myöten. Haluan ehdottomasti kevyemmän mallin molempiin kerroksiin.
Ja itse asiaan. Ihastuin Vahén printtiin talvella ja aloitin paperiserveteistä. Nyt se innostus on laajennut ensin pannuhanskoihin ja lopulta keittiöpyyhkeisiin. Näihin kaveriksi vielä jotain pirteää. Keittiön korostevärikin on muuten valittu, ja se löytyy vanhastaan meiltä kotoa. Arvaatko?

Saatat myös pitää...