Kaupallinen Sisustus Yhteistyö

Valoa hämärtyviin iltoihin

Kaupallinen yhteistyö yrityksen Nettilamppu.fi kanssa

 

Elokuu on sisustajan aikaa, kun arki asettuu uomiinsa ja uutuudet valtaavat kauppojen hyllyt. Hämärtyvät illat kaipaavat jo valojen käyttöä niin sisällä kuin ulkonakin, vaikka illat eivät vielä ole täysin pimeitä. Viime vuosina markkinoille on tullut paljon uudenlaista muotoilua perinteisen ja klassisen lisäksi, mikä on minusta mahtava juttu. Sommittelu ja visuaalisuus ovat nyt valloillaan, kun sisustetaan kotia tai vapaa-ajan asuntoa erilaisin valaisimin. Postaus on kirjoitettu yhteistyössä Nettilamppu.fi kanssa, josta löytyy mittava valikoima erilaisia valaisimia sisä- ja ulkotiloihin.

Nettikaupan valikoimaa selaillessa silmiini osui tämä todella kaunis ja herkkä Pro-secco pöytävalaisin, mikä on kuin tehty esteetikkoa varten. Se on aivan täydellinen tunnelman tuoja sivupöydälle, makuuhuoneeseen tai työpöydälle. Valaisimessa on samalla jotain perinteistä, mutta modernia. Pienen koon ansiosta se voisi toimia myös yöpöydällä. Huomioitavaa on, että tuotetta ei voi säätää.

 

Kuva: Lampenwelt.de

Skandinaavinen tyyli on pinnalla ja en yhtään ihmettele sen suosiota. Monelle luonto ja aidot materiaalit ovat tärkeitä. Puu, kivi ja muut luonnonmateriaalit ovat näkyneet jo vuosia suunnittelijoiden töissä ja niitä osataan arvostaa myös kuluttajan tasolla. Puu on hyvin käsiteltynä ja huollettuna pitkäikäinen ja patinoituu kauniisti. Puun käyttö näkyy kauniisti tässä tyylikkäässä Eglon Stellato – jalkavalaisimessa. Samaa muotoilua on käytetty erityyppisiin valaisimiin, kuten katto- ja seinämalleihin. Oma suosikkini on kolmijalka, jossa voimakas puu yhdistyy herkkiin metallijalkoihin.

Kuva: Lampenwelt.de

Jo yksikin värikäs esine voi tuoda tilaan aivan erilaisen fiiliksen. En tiedä miksi, mutta tämä sateenkaaren väreihin pukeutunut Aurinia – valaisin saa minut hyvin inspiroituneeksi ja energiseksi. Se on hyvä muistutus, että pimenevään vuodenaikaan tarvitaan paljon valoa ja iloa.

Kuva: Lampenwelt.de

Sisustajan suosikkisävyt koottuna yhteen kuvaan. Syksy on ruskan aikaa ja se saa näkyä myös kotona. Ruskea ja viininpunainen ihastuttavat pieninä yksityiskohtina. Messinki on edelleen pinnalla myös valaisimissa.

Kuva: Lampenwelt.de

Tummat korostavat sävyt toimivat hyvin ajattomassa sisustuksessa. Pidän itse tummista antiikkikalusteista, jotka tuovat syvyyttä ja kodikkuutta vaaleisiin tiloihin. Verhot voivat toimia myös kehyksenä ja yksittäiset esineet, kuten valaisimet antavat kontrastia. Lattiavalaisin saa erottua ja näkyä, sillä on tärkeä tehtävä valaistuksessa. Tumma Benik – lattiavalaisin on moderni versio kolmijalasta ja se toimii hyvin eri tiloissa.

Tummien sävyjen yhdistäminen tuo kerroksellisuutta, jota yritän tuoda omaan kotiin menemättä liiallisuuksiin. Arki on kuitenkin hektistä enkä ole ainoa, jonka tavarat vaihtavat paikkaa kotona. Siksi on hyvä löytää omaan kotiin toimivat kalusteet ja valaisimet tuomaan järjestystä, se kaikki muu tuo elämän jäljet.

Kuva: Lampenwelt.de

 

Kaikki postauksen valokuvat ja oikeudet: Lampenwelt.de

Postaus on toteutettu yhteistyössä yrityksen Nettilamppu.fi kanssa.

 

Saatat myös pitää...