Sisustus

VALOA YLÄKERRASSA

Yksi kevään varma merkki on valon lisääntyminen. Voi tätä kirkkauden määrää! Koin talvella jo monta tyytyväistä huokausta, sillä vaaleat pinnat heijastavat hyvin valoa. Hämärä päivänä jo pienellä valonmäärällä saa ihmeitä aikaan valkoista vasten. Saatiin jo vähän taulujakin seinälle ja kotoisuus on kasvanut sitä mukaa. Makkariin olisi vielä kokovartalopeili haaveissa, mutta sijoituspaikkaa ei tahdo löytyä. Huone on niin ahdas, että peili saattaa siirtyä tyttöjen valtakuntaan.
Pääsiäinen on saatu tässäkin kodissa käyntiin ja perjantain löhöilyn jälkeen onkin hyvä siirtyä sanoista teoiksi. Siivosin tässä iltapuhteiksi ruokakomeron sekä saarekkeen hyllyt. Levon voima on uskomaton, etenkin silloin kuin on pidempään kerännyt univelkaa. Suoritin tässä viikolla ensiapukortinkin itselleni, on melkoisesti ollut puuhaa muutenkin ja ihan paras yllätys olikin, kun mieheni oli eilen siivonnut koko kodin! Tästä on hyvä jatkaa pyhien viettoa. 
Iloista pääsiäistä!

Saatat myös pitää...

6 kommentti

 1. Ihanan valoisaa, siitä on nautittu täälläkin ja valkoiset pinnat todellakin auttavat vielä lisäämään valoa! Kaunista teillä <3 Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

 2. Aivan ihanan näköistä! Aah, teilläkin on nuo vakat yöpöytinä!! Juuri postasin yöpöytä inspiksiä blogissa 🙂

 3. Voi miten upean näköistä! Kaunista ja valoisaa <3

  Ihanaa pääsiäistä!

 4. On kyllä ihanaa kun ikkuinoista tulvii valoa enemissä määrin. Teillä nuo vaaleat pinnat ja tekstiilit korostaa valoa upeasti!

  Tuo Michael Korsin laukku löytyy multakin, mustana tosin. Pitäisi vaan tehdä siihen yksi lisä reikä niin ei roikkuisi niin matalalla. Tuo EA-kurssi pitäisi itsekkin käydä… tai jonkunlainen uusinta, oma kortti mennyt vanhaksi parisen vuotta sitten.

  Ihanaa pääsiäistä <3

 5. Ihanan raikasta! Yritin etsiä kotinne valkoisen lattian pinnoitetta, kun kuvista ei oikein hahmota onko se maalattu vai jokin muu materiaali?

  1. Hei Mari, lattia on parkettia ja muistaakseni Tarquet merkkinen. Valmistettu Ruotsissa.

Kommentointi ei ole käytössä.