Sisustus

Valokuvaseinä valmistuu

Vihdoin alkaa tämäkin juttu valmistua, nimittäin valokuvaseinä. Aika paljon meni aikaa tämänkin suunnitteluun, mittailuun sekä tekemiseen. Halusin saada nämä tarkasti laitettua, jotta lopputulos olisi siisti ja myöhemmin voisi myös ehkä lisätä tähän kehyksiä. Meidän valokuvat olivat aikaisemmin pianon päälle ja ne mitoitettiin siihen hiukan huonosti, koska piano tuli siihen vasta jälkikäteen. En halunnut kuvia kuitenkaan liian ylös, ettei tarvitsisi aina katsella vain ylöspäin joten ideasta luovuttiin. Sain ajatuksen laittaa tauluseinän tähän sisustusohjelmasta, missä oli muutenkin upeasti sisustettu tila. Kyseessä on Sarah Richardsonin käsialaa oleva koti tai tarkemmin sanottuna tila, mistä poimin ideoita tälläkin kertaa. (kuvat lainattu)
Mitä pidätte?
Meidän toteutus ei ole ihan näin hieno, mutta omaan makuun tehtiin oikein onnistunut ”kuvakollaasi” harmaalle alueelle. Sen verran on vielä työ kesken, että kaikissa kehyksissä ei ole kuvia, mutta sentään koukkujen kiinnitys ja mittaus on tehty.
Tällainen on lopputulos, mihin voidaan vielä lisätä kehyksiä halutessa.

Hienommaltahan tuo sitten näyttää, kun saan kuvat kehyksiin, mutta nyt näyttää jo paremmalta kuin seinä tyhjillään. 

Mieheni ostamat minitomaatitkin alkavat kypsyä. Olin hiukan ennakkoluuloinen pari viikkoa sitten, kun mies oli ostanut tämän yllärinä, mutta onhan tuo hengissä pysynyt. Yrtit siirsin makkariin saamaan valohoitoa, kun siellä tuntuu olevan paras auringonpaahde tällä hetkellä.
Makkarista olisi myös kuvat valmiina koneella, mutta taidanpa seuraavaksi vastata ihanaan tunnustukseen, minkä sain Janskulta. <3
Tässä vielä paljastus siitä, mitä tuleman pitää kesäpartsille:

Onko teillä päästy nauttimaan kauniista kevätsäästä?
Täällä on aurinkoa riittänyt, harmi vaan että koko viikonloppu on mennyt lähes täysin koulutehtävien parissa. Toivottavasti siellä on ollut rennompi meininki!
Aurinkoista illan jatkoa!

Saatat myös pitää...

28 kommentti

 1. valokuvaseinä on todella kaunis jo nyt! kivasti olet asetellut kehykset!

  1. Kiitos Ruut, itsekin tykkään todella paljon. Mieheni sanoi, että mukavaa kun on jokin katseenvangitsija ja perheen kuvat pääsevät näkyville. Tämä on totta.

 2. Tosi upea valokuvaseinä, musta se on onnistunut kollaasi!

  1. Kiitos Sofie! Meni aika paljon aikaa, kun sommittelin kehyksiä ensin pöydän päällä ja mittailin, miten siitä tulisi tasapainoisen näköinen.

 3. Hyvältä näyttää kuvaseinä! Kaikista hankalin osuushan on nyt tehty, tuo mittaminen ja koukkujen laitto on aika työläs vaihe..
  Ihania sävyjä tulossa kesäpartsille <3

  1. Sanopa muuta, tuo mittailu on tosi tarkkaa ja pari kiinnitintä laitettiinkin uusiksi. Me mentiin hiukan matalan aidan kautta tällä kertaa, nimittäin mies päätti käyttää tarrapintaisia koukkuja, mitäk kestävät tietyn painon määrän. Kehykset on Ikean ja todella kevyet, joten uskoisin että nämä kestävät ihan hyvin paikoillaan.

   Nyt kun saisin vielä teetettyä kuvia lisää… ;D

   Kesäpartsista on tulossa kyllä aika kiva, kunhan tässä vaan olisi aikaa. Työsarkaa riittääkin ihan kiitettävästi.

 4. Ohoo mikä idea! Erittäin tyylikäs ja on kyllä piste iin päälle tuohon kokonaisuuteen!! <3

  1. Kiitos Jenna. <3

 5. Hyvältä näyttää! 🙂

  1. Kiitos Sanna! <3

 6. Näyttää hyvältä!<3

  1. Mukava kuulla! <3

 7. Hyvältä näyttää! Muistan kuinka minullakin aikoinaan oli kollaasi ja kun otin pois oli 120 reikää seinässä, monta huti reikää paikkattavana. Voi kuinka haluaisin sellaisen taas, mutta todelakin tuo tekovaihe on tarkkaa hommaa. Mukavaa viikkoa!

  1. Meillä on edelleen tuon vanhan kollaasin jäljiltä ihan hirveessä kunnossa tuo maalipinta, kun sitä on maalattu vaan paikoin. Täytyisi siis maalata tuo koko pitkä seinä, että saataisi paikkailut piiloon ja onhan tuo iso homma kokonaisuudessaan. Siksi tällä kertaa ei porattu vaan käytettiin tarrakoukkuja. Jos tällä kertaa pääsisi hiukan helpommalla…

   Mukavaa viikkoa myös sinulle!

 8. Hyvältä näyttää!!! 🙂
  Ihanasti sopii tyynyn ja maton seuraksi!
  Tosiaan kollaasi on välillä haastavaa ja tarkkaa puuhaa. Hermoja tiukkaa 😀
  Mähän suunnittelin silloin kollaasin tietokoneella, että en mokaa 🙂

  1. Tuo on tosi hyvä idea, käyttää tietokonetta apuna. Miten ei ole tullut itselle mieleen? 😀
   Juu, kollaasi työllistää tosi paljon, joten rauhassa sitä saa tehdä ja suunnitella, ettei tule paljoa tuplahommia. 🙂

 9. Wauuuu! Siis ihan täydellinen! Minullakin on kaksi kuvakollaasia kotona ja love them ;)))

  Ihanaa iltaa!!

  1. Kiitos! Tuo on oikeastaan ainoa tapa saada perheen kuvia näkyville, sillä meillä ei ole mitään hyllyjä tai kaappia, minkä päälle näitä laittaisi. Paitsi makkareissa. 🙂

   Mukavaa viikkoa sinulle!

 10. Minulla on myös tuollainen pieni tomaattipuska ja se alkoi yllättäin tuottaa tänä viikonloppuna ihan hirmuisesti satoa, hauskaa 🙂

  1. Niin on, nyt kun sanoit niin huomasin, että tuossa on melkein kaikki kypsyneet. 🙂

 11. Hieno valokuva seinä sopii teille tosi hyvin. Haluaisin kans valokuva seinän en vaan vielä tiedä minne sopis parhaiten, ehkä rappukäytävään??? Tai sitten ei =)) en tiedä!
  Hyvää päivän jatkoa sinne =)

  1. Kiitos! 🙂
   Olen nähnyt paljon kuvaseiniä ja monesti ne rappusten yhteydessä näyttää aika kivoilta. Erilaiset kehykset tuovat "mielenkiintoisuutta", joten sellainenkin variaatio on ihan kiva. Toivottavasti löydät teille sopivan paikan! 🙂
   Mukavaa päivää myös sinulle!

 12. Kauniisti olet sommitellut kehykset. Itse olen koittanut löytää inspistä vastaavaan mutta portaikon seinään. Aina kun kävelen rappusia niin mietin että tässä olisi kyllä kiva mutta millaisia kehyksiä ja miten laittaisin. Mutta se projekti on vielä harkinta-asteella.

  1. Kiitos isla! Kuvaseinää kannattaa kyllä miettiä ennen kuin toteuttaa, ettei tule hirveen paljon huteja. (itsellä tulisi 😉 )
   Mukavia inspishetkiä sinulle!

 13. Todella kaunista! Miten minulla on voinut mennä tämä ihana blogi ohi? No, tilanne korjattu ja lukijaksi kirjauduttu 🙂

  1. Kiitos Kerttu, lämpimästi tervetuloa blogiini! Toivottavasti viihdyt mukana. 🙂

 14. Ihana! Ja muutenkin kaunis koti teillä, vasta löysin blogisi 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.