Sisustus

VANHA LIPASTO MAKUUHUONEESSA

Vaalean makuuhuoneen sisustaminen on ollut viimeisimpiä kohteita tässä kodissa. Sen viimeistely ei ole ollut prioriteettina, vaan huone on ollut lähinnä kamojen säilytystä varten. Saimme pintaremontin loppupuolella yläkertaan uudet säilytyskaapit ja sen jälkeen tilat luonnollisesti järjestyivät helposti. Makuuhuoneen yleisilmeellä on kuitenkin ihmeellinen vaikutus, kun huonouninen yrittää nukkua keskeneräisen seassa. Tämä ei välttämättä tarkoita sotkua tai tavarapaljoutta, vaan minulle se on enemmän keskenjäänyt sisustaminen, taulujen lojuminen lattialla ja sellaiset asiat.

Vanhasta kodista mukana kulkeutui valaisin ja sänky. Yöpöydät ovat edelleen hankkimatta, mutta ne ovat jo listalla. Sängynpäätyä ollaan myös mietitty, mutta sen funktio on niin olematon kaiken muun rinnalla, että olemme vielä antaneet asian olla. Uuden ostamisen sijaan olen miettinyt, miten kierrättää vanhaa kodissamme. Siis aikaisemmin hankittuja tavaroita. Yksi sellainen on tämä vanha lipasto mikä on yksi parhaista kirpparilöydöistäni, todellinen aarre mikä sopisi meillä aivan mihin tilaan tahansa!

 

 

 

Pidän todella paljon lipaston väristä ja ajan tuomasta patinasta. Ylälaatikot toinen vedin tuli mukana pussissa ja sopivanlaista osaa ei ole vielä löytynyt, jolla sen saisi kiinnitettyä. Se ei kuitenkaan ole vielä haitannut mitenkään. Vanhoissa kalusteissa saakin olla elämästä tulleita jälkiä.

 

 

Lipasto oli viimeeksi lastenhuoneessa ja sitä ennen eteisessä sekä ruokailutilassa. Koon puolesta kaluste ei ole suurimmasta päästä, sijoituspaikkoja on siis monia. Meidän eteiseen on tulossa toinen korkea kaappi eli sinne lipasto ei jatkossa ole tulossa. Tällä hetkellä sille hyvä paikka onkin meidän makuuhuoneessa.

 

 

 

Näin jälkikäteen ajateltuna ja hieman ajatukseen totuteltuna lipasto näyttää todella hyvältä tilassa. Mies oli alkuun hieman eri mieltä, mutta luulenpa, että tämä viimeistelee hyvin makkarin sisustusta. Tila on ollut hyvin vaisu ja tyhjäkin. Säilytystilaa toki tarvitaan aina papereille, koruille ja vierustalle jäi tilaa myös tyynyille.

 

 

Tällä hetkellä näkymä on melkoisen kaunis, katsotaan osoittautuuko tämä käytössä liian ahtaaksi, vai hyväksi ratkaisuksi?

Saatat myös pitää...