Sisustus

Vanha maitojakkara

Vanha maitojakkara on edelleen kunnostamatta ja olen miettinyt sävyä, millä sutisin siihen uutta ilmettä. Toinen jakkara on maalattu keltaiseksi, postaus on luettavissa täällä. Tykkään kovasti tuosta keltaisesta, mutta toinen jakkara saisi olla jonkin muun värinen ja toistaiseksi se onkin pysynyt tällaisenaan.

Isälläni on vanhassa talossaan meneillään uuden lattian laittaminen. Vanhan pinnan alta paljastui tällainen kaunis puulattia, minkä kunnostaminen olisi niin suuri urakka, että isäni päätyi laittaman uuden lattian päälle. En ehtinyt näkemään lopputulosta, mutta vaalea laminaatti siihen tulee.

Niin ja se väri, jos joku jäi miettimään jakkaran uudeksi ilmeeksi on musta.
* * *
Mia

Saatat myös pitää...

8 kommentti

 1. Ihanaihana jakkara. Musta kuulostaa oikein hyvältä =D Luen useimmiten postaukset puhelimella ja jostain syystä en pysty kommentoimaan puhelimella sinun postauksiisi =( Nyt laitan tämän koneelta niin tulee varmasti perille! Luen siis postaukset, mutten aina pysty kommenttia jättämään =D

  1. Kiitos Hanni. Musta ihastuttaa tosi kovin, tuli jo vaatetukseen pari vuotta sitten ja alkaa nyt näkyä myös kodissa enemmin.
   Täytyypä kurkata asetuksia, miksei puhelimella pääse kommentoimaan. Ainakin kommenttien julkaiseminen onnistuu helposti.
   Kiva kuulla, että käyt lukemassa postauksia. 🙂

 2. ihana jakkara! mustana se on varmasti todella kaunis, kun on jo noinkin kiva!! 🙂

  1. Kiitos Ruut! Kyllä, tykkään tosi kovin jakkarasta noinkin, mutta se ei oikein istu sävyltään lattiaan. Tässä mietinkin, että jos seuraavassa kodissa on erilainen lattia, niin alkaako harmittaa jälkikäteen?

 3. oi ompas ihana jakkara sulla :). Itse tykkään tuosta nuinkin, mutta musta on hyvä valinta väriksi!

  1. Kiitos Mustikka ja mukava kuulla sinusta jälleen! 🙂

 4. Ihana jakkara. Tuollaisesta haaveillen ja itse jättäisin just tuollaiseksi.

  1. Kiitos Marru. On käynyt itselläkin mielessä monesti jättää jakkara tuollaiseksi ja siksi en ole vielä käynyt maalaamaan. Tässä on kuitenkin se hyvä puoli (jos alkaa kaduttaa), että isältäni löytyy ainakin vielä yksi jakkara mille ei ole tehty mitään.

Kommentointi ei ole käytössä.