Sisustus

Vanhan kaapin uusi mahdollisuus

Vanha kaappi tuli ostettua muutamalla kympillä viime syksynä ja kuinka ollakaan, se on etsinyt paikkaansa enemmän kuin odotin. Kaikesta mittaamisesta huolimatta se ei sopinutkaan aiotulle paikalle, vaan on ollut häätöuhan alla.
Olen pitkään halunnut ruokapöydän vierelle niin sanotun apupöydä, mihin saisi laskutilaa. Odotan jo innolla juhlia,  sillä tästä saa esim. lastenjuhliin hyvän lahja- tai herkkupöydän. Tähän saa kätevästi myös vaikka skumppalasit tai muuta pientä käsistä pois. Jos kaappi on jäädäkseen, niin ylälaatikoihin joissa on muuten aterinlokerikko, saa pöytähopeat ja itse kaappiin lautaset ja lasit. Siihen tarkoitukseen tämä alunperin ostettiinkin.
Kauempaa katsottuna sopii tuohon hyvin, mutta ruokapöytä riitelee kokonaisuuden kanssa. Pyöreä pöytä on ollut pitkään jo hakusessa, mutta sopivaa ei ole löytynyt. Astiakaappi jää juuri sopivasti oikealle ja kokoonpano on itseasiassa hyvä. Saako tuo vanha kaunis kaappi uuden mahdollisuuden?

Kokeilin uusia kuvakulmia jo muutettaessa. Kuitenkin nämä kuvat näyttävät erilaisilta kuin ensimmäiset. Mukavaa, kun koti alkaa viimein muotoutua omannäköiseksi. Nyt kun katsoo vanhoja kuvia kaupanteon ajoilta, niin eipä uskoisi samaksi paikaksi. Tapahtumarikas syksy ja talvi alkaa kohta kääntyä kevään puolelle – jospa se toisi jotain hyvääkin? Ainakin loma nyt alkuun voisi olla paikallaan.

Saatat myös pitää...

12 kommentti

 1. Ihana pieni kaappi. Sopii todella hyvin pöydän viereen 🙂

  1. Kiitos, se on minustakin nätti. 🙂

 2. Kaunis kaappi ja mielestäni sopii tuohon hyvin, eivät riitele keskenään ollenkaan. Itse tykkään sekoitella eri tyylisuunnan kalusteita 🙂 Teillä on ihana koti! Hyvin samanlainen pohja kun meillä. Oon käynyt myös kuolaamassa postausta teidän eteisen lattiasta, upea!

  Mukavat viikon jatkot 🙂

  1. Kiitos Jansku ja ihana kun kävit jättämässä kommenttia. 🙂 Meiltä löytyykin niin erilaisia kalusteita, että joskus mietin mätsääkö mikään oikeasti yhteen. Kiva kuulla, että eteisen lattia on ollut jonkun muunkin silmään kaunis. Itse tykkään siitä todella paljon.

   Hyvää viikonlippua sinne!

 3. Nythän kaappi sopii oikein hyvin tuohon, ainakin kuvista päätellen 🙂 Näyttää siis oikein kivalta ♥

  1. Kiitos Johanna <3 Nyt se alkaa näyttää omaan silmäänkin paremmalta. Eniten mietitytti, miten mahtuu kulkemaan, mutta tähän asti ei ole ollut ongelmia. Pyöreän pöydän kanssa toimisi paremmin?

 4. Sopii todella kauniisti. Ihanan avaraa!

  1. Kiitos Sanna. Kiva kuulla, että saa kannatusta.

 5. Kaappi sopii upeasti juuri tuohon!
  Meille tulee myös pyöreä pöytä keittiöön, kun nykyinen puinen perintöpöytä muuttaa keväällä calmistuvaan lasiterassiin. Myös uudesta sohvapöydästä haaveilen ja Elloksella onkin muutama kiva vaihtoehto. Hayn pöydät siirtyy kans sinne lasitetulle terassille.

  Toivotabtosiaan, että kevät tuo mukanaan jotain hyvääkin! Mulla on 25 pöivö taas uusi leikkaus. Olen onnellinen ja kiitollinen , jos näköni saan pitää.

  1. Kiitos!
   Ihanalta kuulostaa. Eikös olekin mukavaa, kun kevään heräily tuo taas uusia juttuja kotiin. Saisipa meillekin lasiterassin. Täällä on hirveesti ötököitä kesällä…
   Paljon tsemppiä leikkaukseen, toivotaan parasta. <3 Laitahan s-viestiä, jos haluat.

   Hyvää viikonloppua!

 6. Voi se on sympaattinen…anna sille mahdollisuus♡

  1. Kiitos Eija, eikös olekin? <3
   Kyllä se taitaa olla mahdollisuutensa ansainnut, kun ei suurempia ongelmia ole tullut. Vielä kun tuon oven saisi korjattua (ei pysy kiinni, sillä avain kadonnut sen jossain edellisessä kodissa).

Kommentointi ei ole käytössä.