Lifestyle Sisustus Tyyli

Victorine Wallet Monogram

Kesäinen ja kuuma sää on vallinnut tämänkin viikon. Eilen ja tänään on saatu hieman viilennystä, vaikka on mukavaa kun kesä jatkuu. Vietimme kuluneella viikolla yhdeksättä hääpäiväämme helteisissä tunnelmissa. Helsingin keskustassa oli todella kuuma ja oli ihanaa päästä kahdestaan viettämään aikaa. Kävimme lounaalla ravintola Pompierissa Espalla ja sitä ennen ostamassa minulle pienen lahjan. Mies sai jo ennakkoon omansa, joten tällä kertaa jäi osto yhteen.

Vietämme ensi vuonna kymmenettä hääpäivää ja ajattelimme, että nyt olisi hyvä toteuttaa häämatka, joka jäi aikanaan pitämättä. Olen aina haaveillut reissusta New Yorkiin ja mies on myös lämmennyt ajatukselle vuosien aikana. Toinen vaihtoehto on Pariisi, joten jos lapsille saadaan kotiin aikuinen, niin matkaa voi suunnitella. Ensi kesään on myös toisenlainenkin reissu koko perheen kesken suunnitteilla, joten täytyy käydä jo säästämään sitäkin varten.

Hääkuvaajamme Janne Miettinen oli aivan uskomattoman taitava ja herkät valokuvat ilahduttavat edelleen. Pioni on ollut lempikukkani jo pienestä tytöstä saakka ja sitä oli pelkästään hääkimpussani. Siksi aina, kun saan pionikimpun, palaan hääpäiväämme ja sen muistoihin.

Paketista paljastui pieni lompakko, joka antaa lisätilaa pieneen laukkuun. Monogram kuvio oli mieleisin valinta. Se oli myös ainoa, jossa oli metallinen nappi. Muissa kuoseissa oli nahkainen nappi, joka saattaa kulua kovassa käytössä ikävän näköiseksi.

Rauhallinen hetki kahvilassa oli myös rento, sillä kuumuutta pääsi pakoon vain sisätiloissa. Säät ovat suotuisat mekkojen käyttöön – toivottavasti kesä jatkuu vielä pitkälle elokuuhun!

H Y V Ä Ä   V I I K O N L O P P U A 

Saatat myös pitää...