Sisustus

Viikonlopun alkua

Viikonloppu on käsillä ja minä istun työpisteelläni. Ajattelin tulla päivittelemään hiukan kuulumisia, ennen kuin suuntaan rentouttavan sarjan pariin. Jotenkin ne työjutut on nyt karistettava mielestä, että jaksaa sitten ensi viikon. Eikös niin?
Liitin tähän postaukseen julkaisemattomia kuvia (tai ainakin niin muistelen, voin olla väärässäkin), kun en jaksanut käydä lataamaan koneelle kameran muistikortilta kuvia. Tämä viikko on ollut aikamoista huisketta, sillä olen aloittanut työharjoitteluun ja mielessä pyörii nyt kaikenlaista, mitä täytyy muistaa ja hoitaa vielä alta pois. Yksi iso juttu on harjoittelun lisäksi eräs kurssi, sekä opinnäytetyö mistä olenkin jo tainnut mainita? Jokatapauksessa tämä ensimmäinen viikko on ollut todella tärkeä ja yllättäen kesä tuntuukin jo kaukaiselta, vaikka vielä viikko sitten olin lomalla. Niin se aika vaan menee.
Minun piti tehdä kuluneella viikolla pari postausta, mistä on jo kuvatkin käsitelty ja siirretty tämän kuun kansioon, mutta arvatkaas. En jaksanut. Joka ilta on mennyt todella myöhään ja ennen kuin huomaakaan, täytyy mennä jo nukkumaan. On vielä liian aikaista spekuloida ja miettiä, mutta siltä näyttäisi että tämä blogi taitaa kärsiä nyt ”ajanpuutteesta”. Saa nähdä, mihin tässä vielä päädytään.
Mielessäni olisi kuitenkin monta juttua, mistä olisi kiva postailla. Prinsessojemme huone on saanut uutta ilmettä, makuuhuone muotoutuu musta-valkoisen linjallaan ja eteinenkin on saanut pieniä ”juttuja”. Ehkäpä tästä terästäydyn ja postailen vielä viikonloppuna lisää kuulumisia. Kuka tietää?
Hyvää viikonloppua teille ihanaiset lukijat!

Saatat myös pitää...

9 kommentti

 1. Kiva kuulla, että oot saanu harjoittelupaikan! 🙂

  Näitä sun ottamia kuvia on aina kiva ihastella; niin kauniita ja yksityiskohtaisia. Toivottavasti aikaa jää vielä blogin kirjoitteluun kiireistä huolimatta 🙂

  Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua! 🙂

  1. Kiitos Johanna. 🙂 Ihana juttu, että olet käynyt täällä.
   Täytyy yrittää tehdä taas ajastettuja postauksia, kun niihin uppoaa kerralla vähemmin aikaa, kuin normaalisti (jos käy hommaan ihan alusta asti).

   Kiitos ja rentoa viikonloppua myös sinulle!

 2. Ihanaa viikonloppua myös sinulle! Toivottavasti pääset ajatuksissasi irti työstä ja kiireestä ja pääset rentoutumaan.
  Arki se vaan vie mukanaan, saman aikapulan ja työn ympärillä pyörivien fiilisten parissa täälläkin on painittu 🙁
  Laitan kuitenkin sinulle viestiä viikonlopun aikana!

  1. Kiitos Eija! Mun on pitänyt laittaa sinulle postia jo monena iltana, nyt täytyy kyllä terästäytyä. 😉
   Tsemppiä sinnekin kaiken keskelle. Tämä syksy tuntuu kaikessa mukavuudessaan olla aina vähän tällaista hakemista ja arjen löytämistä uudelleen. Tänä vuonna kun on vielä työ tähän uutena (koulun yms. lisäksi).

   Ihanat viikonloput!

 3. Tsemppiä arkeen ja sen haasteisiin! Kauniita kuvia.<3

  1. Kiitos kaunis sinulle Jemina! <3

 4. Bloggata saas silloin kun jaksaa. 🙂 Rentouttavaa viikonloppua sinulle ja perheelleenne! <3

  1. Kiva kuulla. 😀 Toivottavasti jatko olisi hiukan "helpompi" tai mistäs sitä tietää. Toistaiseksi postauksia hiukan väljemmällä tahdilla.

   Hyvää viikonloppua myös sinulle! <3

 5. Zemppiä uusiin haasteisiin ja voinia arkeen! Itsellänikin aika on aika kortilla, mutta kyllä se sit tasottuu! Eikä saa missään nimessä kuormittaa itseään liikaa!!

  Tääl ollaa tuli postauksia päivittäin tai kerran kuussa 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.