Sisustus

Viikonlopun vietossa

 Ihana, lämmin kesäviikonloppu on hellinyt taas ainakin eteläisessä Suomessa. Hiukan pilvinen sää, kun tuuli viilentää ilmaa kuuluu ykkössuosikkeihini. Leuto ilma ja linnunlaulu. Lapset nauttivat innoissaan ulkoleikeistä ja kun ikää on tullut lisää, niin he osaavatkin leikkiä sulassa sovussa, vaikka ei koko ajan vieressä olisi. Pihalla kuuluu nauru ja tuulen vihellys. Nautimme parhaillaan brunssia pitkän kaavan mukaan. Tällä kertaa päätin hemmotella meitä ja ostin Stockmannilta kinuskikastiketta ja kotimaisia mansikoita. Aivan mainio herkku syntyy, kun vastapaistetun vohvelin päälle laittaa kinuskia, tuoreita mansikoita, vanillavaahtoa tai vaniljajäätelöä.

Sain mieheltä pari pientä hemmottelulahjaa: 2 kpl tuikkuja ja RM lasipullon. Meillä olikin jo tällainen pullo aikaisemmin, mutta mies oli rikkonut sen vahingossa ja ihanastipa yllätti minut ostamalla uuden tilalle.

Perjantaina siivosin oikein urakalla, vaikka energiatasot on vielä aika lopussa. Tämä kevät on ollut todella rankka ja talven sairastelut ilmeisesti ovat pahentaneet omaa terveydentilaa tai heikentäneet sitä. Nyt onkin siis hyvä hiukan levähtää ja nauttia siististä kodista, ennen kuin alkaa pikkusiskon synttärivalmistelut ja juhlamekkojen ompelu.

Parvekkeelle tuli ostettua oliivipuu ja jotain muutakin. Postailen niistä teille huomenna lisää, partsilla alkaakin näyttää jo aikas kivalle!

Have a nice sunday!

Saatat myös pitää...

6 kommentti

 1. Hitsi miten kauniita kuvia! <3
  Nam mitä herkkuja olette syöneet. Ja stockan kinuskikastiketta, ei voi olla kuin hyvää! Ja samalla pientä luksusta. 😉

  Huspois flunssat ja pöpöt!! Niitä ollut tänä keväänä paljon liikkeellä.

  Ihanaa alkavaa kesää sinne! Tai kyllä nyt on kesä, kun lämpimät ilmat on hellineet meitä. Täälä on ollut 2 viikkoa putkeen aivan mahtavat ilmat. Sateesta ei tietoakaan. Onneks! 🙂

  1. Kiitos naana murunen <3
   Kyllä, kinuskikastike tuo hiukan luksusta arkeen. (nyt kun herkut on muuten aika karsittuja)

   En voi kuin toivotella ihanaa alkukesää sinnekin! Ihan mahtavaa, että aurinko paistaa. Täytyy toivoa, että säät hellii meitä enemmin kuin viime vuonna. 🙂

 2. Todella kaunista :>

  1. Kiitos! 🙂

 3. Kauniita kuvia! Ja upea musta piano! Soitatko sinä sitä?
  Parvekekuvia odottelen. Olet laittanut sen varmasti hienoksi 🙂

  1. Kiitos! Kyllä, soitan itse pianoa. Se on tärkeä harrastus lapsuudesta.
   Kiva kuulla, että parvekepostaus kiinnostaa. Siitä on tulossa lisää juttua kesäkuun puolella. 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.