Sisustus

Viikonlopun viettoon

Täällä pikkuhiljaa aloitellaan viikonloppua ja ajattelin tulla huikkaamaan teille terveiset!
Meillä on loma-ajan suunnitelmat muuttuneet oikeastaan koko loman ajan ja taas tehtiin viimehetken ”varauksia” kalenteriin. Viikonloppu alkaa iloisissa tunnelmissa, sillä koko perhe ollaan vielä lomalla ja tämä viikko onkin ollut enemmin lepäilyä kun puuhastelua. Olen sentään jotain saanut aikaiseksikin, olisi taas niin monta postausaihetta tuloillaan, mutta malttakaa vielä hetki. Ensi viikolla on luvassa hiukan paljastuksia, mitä täällä kotona on kesä puuhasteltu. Sisustusta on mennyt hiukan uusiksi ja en ole jaksanut vielä käydä maalauspuuhiin, joten siltä osin ei olekaan vielä niin valmista kuin toivoin. Nyt ollaan lähinnä tehty pitkiä perhepäivällisiä, löhöilty ja leikitty lasten kanssa.

Meidän esikoinen on nykyään ahkera neitonen kattamaan pöytää. On niin mukavaa puuhailla yhdessä, kun teemme mieheni kanssa ruokaa ja tytöt kattavat pöytää. Näissä näkyy tyttöjen oma kädenjälki ja ihan ei ole oppeja vielä aloitettu, mutta mitäs siitä? Elämän pienet ilot. ♡

Ja tässä itseasiassa on mun yksi tuunaus, mitä en ole saanut aikaiseksi esitellä. Maalailin alkukesästä puisen aterinlaatikon mustaksi ja tästä tuli aika kiva. Meillä on neljää eri ruokailuväline-sarjaa, joten jokaista on kiva säilyttää hiukan ”omassa paikassa”.

Syksyn lähestyessä näitä kattaus- ja tunnelmapostauksia  tulee varmasti lisää, kun pimenevät illat kaipaavat pientä tunnelmaa. Tuikkuja, hyvää ruokaa ja rauhallista musiikkia ei meidän illoista puutu. Mä voisinkin postailla tänne joskus vinkkejä klasisseen musiikkiin liittyen, jos sellainen herättää kiinnostusta.

Käytiin tänään vielä Strindbergillä lounassalaateilla viikonlopun kunniaksi ja oli todella maukkaat ja sopivat annokset. Ilma oli lämmin ja aurinkoinen, tytöt nauttivat kevyet hellemekot päällään päivästä. Lopuksi meidän yllätti pieni sadekuuro, mutta oli upea aamupäivä keskustassa. Hiukan tuli shoppailtuakin (pitkästä aikaa) ja löysin kaikkea ihanaa, mistä postailen sitten ensi viikolla.
Hyvää viikonloppua! ♡ 
Mia

Saatat myös pitää...

12 kommentti

 1. Ihania tunnelmia kuvissa ! Ne on hienoja hetkiä kun perhe viettää aikaa yhdessä puuhaillen ♥ Aurinkoa viikonloppuusi 🙂

  1. Kiitos Riitta! Yhteinen aika on tärkeää ja mukava, että lomakin järjestyi tälle kesälle. 🙂

 2. Ihanat tunnelmat ja pienet herkut, yhdessä tekeminen on sitä parasta, sitä meilläkin harrastetaan, aurinkoa viikonloppuusi.

  1. Kiitos Sarppu. Nämä on juuri niitä pieniä elämäniloja. <3

 3. Hyvää viikonloppua sinne ja kuvat <3 Täälläkin on jo aloiteltu muutamana päivänä tuikkujen polttaminen… syksyn tunnelmailtoja ootellen. 🙂

  1. Kiitos Suffeliini! 🙂 Hämärtäviä iltoja ei tarvi onneksi pitkään odotella, illat alkaa meillä hämärtää jo nyt, kun asutaan tiheän puuston vieressä.

 4. Ihana tunnelma välittyi kuvista! Hieno aterinlokerikko-tuunaus.
  Rentouttavaa viikonloppua teille 🙂

  1. Kiitos Miia! 🙂 Onneksi säilytin tuon aterinlaatikon, nimittäin on ollut pari kertaa jo sellainen tarkoitus tempaista se pois.

 5. Ihania kuvia, tosi kiva tuo aterinlokerikko :). Ihanaa viikonloppua sinulle myös!!

  1. Kiitos Villa Brickyard! 🙂

 6. Oikein tunnelmallisia kuvia! Toi uusi banneri on tosi ihana! Ihanaista viikonloppua sinne! 🙂

  1. Kiitos Jonna! Kiva kuulla että pidät, tuo kuvien valitseminen on aika se haastavin osuus. 😉

Kommentointi ei ole käytössä.