Sisustus

Viimeisiä lomapäiviä

Viimeisiä lomapäiviä on vietetty toisinaan rauhallisesti, vaikka aika paljon olenkin suunnitellut ja sopinut menoa tälle viikolle. Makuuhuoneen ikkunanpokien maalaaminen on alkanut valmisteluineen ja itselläkin on monta juttua vielä mielessä, mitä pitäisi (tai haluaisi) tehdä. Tuntuu, että olisi paljon miellekästä puuhaa, mutta liian vähän aikaa. Tämä tuntuu olevan ikuisuusongelma. 
Asetin keväällä paljon tavoitteita, mitkä haluaisin täyttää ja on ihana huomata, että aika moni niistä onkin toteutunut. Ihan kaikkea ei voi tietenkään saavuttaa, mutta moni asia on aivan toteuttavissa, kun oikein tahtoo.
Kiireisen opiskeluvuoden jälkeen haaveilin luppoajasta, jolloin voisi lukea kirjoja. Kovin montaa en ehtinyt lukea, mutta 1,5 kirjaakin on jo ihan hyvin. Parempi se, kuin ei mitään?
Lomalla on ehtinyt myös keskittyä omaan elämään ja äitiyteen. Lapset ovat pieniä vain hetken ja jokainen hetki on kullanarvoinen näiden nuppujen kanssa. Kuitenkin jossain välissä kaipaa myös omia hetkiä ja ehkä minuudenkin pohtimista. Minkälainen äiti, vaimo ja ihminen minä haluan olla perheelleni?
Tämä loma on antanut paljon, vaikka kovin levolliseksi sitä ei voi kutsua. Ehkä se kuvastaakin luonnettani parhaiten. Kun tekee jotain miellekästä, tuntuu elävän. Kun tietää olevan elossa ja elää tätä hetkeä, voi saavuttaa onnen tässä ja juuri nyt. Kuulostaakohan tämä yhtään järkevältä tai sellaiselta kuin ajattelin mielessäni?

 Hiustyyli kaipasi myös päivitystä. Kesän vaalentamat ja haalentamat kutrit pätkäistiin, sekä valikoitiin syksyyn lämmin ja syvyyttä antava sävy. Kampaajani teki todella hyvää työtä, sillä uudesta väristä ja pituudesta tuli täydelliset! Kiitos!
♥ Mia

Saatat myös pitää...

6 kommentti

 1. Näyttäisi olevan himoshoppaaja-sarja meneillään.. 😉
  Iloista arjen alkua, tosi kivat ja sinulle sopivat hiuspäivitykset olet saanut!

  1. Ihan oikein huomattu. 🙂 Jäin heti koukkuun ensimmäisestä kirjasta.
   Kiitoksia, tykkään itsekin hiuksista kovasti.

 2. Kuulostaa oikein järkevältä pohdinnat 🙂 Se on hyvä hetkeksi pysähtyä koska arki on kumminkin niin kiireistä 🙂

  Ihania riviera ostoja olet tehnyt, ne on vaaaan niiin huippuja! 🙂

  1. Kiitos! 🙂

 3. Hei, ihanat ostokset 🙂
  Pakko kysysäistä onko kuvassa olevat lasiastiat RM:n hurrikaanit (joista itsekin olen haaveillut jonkin aikaa) ?

  1. Kyllä, nämä RM:n hurrikaanit ovat vain pienemmät kooltaan ja myös edullisemmat.
   Itse en koskaan raaskinut ostaa suurempia, kun en tiennyt mihin olisin laittanut ne. Nämä pienemmät löysivät heti paikan.

Kommentointi ei ole käytössä.