Sisustus

VINTAGE – LIPASTO LASTENHUONEESSA

Vihdoinkin sain napsaistua muutaman kuvan lastemme huoneesta. Tästä on yksi pieni ikuisuus, että olen ehtinyt ottamaan siellä valokuvia. Ei sillä, että siellä olisi mitään tapahtunut. Sama järjestys kesät talvet. Lipasto taitaa kuitenkin olla nyt tässä ihan uusi juttu, jotenkin se sopii minusta niin hyvin sänkyjen väliin. En ole keksinyt järkevämpää järjestystä sängyille, vaikka viimeeksi eilen sitä asiaa pohdin. 

Lipasto on tyttöjen mieleen, sillä halusivat huoneeseen muutakin kuin vaaleaa väriä. Vuosi sitten yhteistyön tiimoilta on näkyvissä vielä harmaa raita, mikä on ollut tykätty. Se kokoaa pitkän seinustan ja luo mitttasuhteet. Ihanteellisessa tilanteessa huonetta voisi jakaa lasisella tai läpinäkyvällä väliseinällä. Koska emme kuitenkaan ole jäämässä tähän pidemmäksi aikaa asumaan, luulisin ettemme suunnittele asiaa enempää. Toki ainahan voi haaveilla ja suunnitella!
Elämää nähnyt lipasto on saanut jo ajanpatinaa pintaansa ja oikeanpuoleinen vedinkin on ylimmästä laatikosta irti. Sain tämän edelliseltä omistajalta mukaan, mutta sopivien kannakkeiden löytäminen ei olekaan niin helppo nakki. Ajattelin, että helan voisi siihen kuitenkin vaikka liimata näön vuoksi. Kuulostaako ihan hölmöltä? Nyt kun joulukortit on otettu pois korttitaulusta, niin tuli tyhjän näköistä. Tytöt saivat aivan ihania kortteja tänä vuonna ystäviltään. Kauniisti leikattuja kuusia, rekiä ja perinteisiä kortteja. Voi joulunaikaa, kyllä se sieltä taas tulee. Sitä ennen saadaan odottaa kuukauden päästä koittavaa ystävänpäivää. Kuulin tänään paljastuksia, että olisi jotain yllätystä vanhemmille suunniteltu. No niin, katsotaan mitä ne keksivät. Mukavaa viikonloppua!

Saatat myös pitää...