Sisustus

Weekend

Ensimmäinen kouluviikko alkaa olla lopuillaan ja suunnitellaan täällä kotona viikonloppua. Mieheni on ollut tämän viikon lomalla tytön koulunaloituksen takia. Remonttikin on edennyt hyvin ja pian kaikki listat ovat paikoillaan. Lähinnä keittiössä on vielä keskeneräisyyttä, mutta sitten on vielä hankintoja, jotka viimeistelee tilan. Tällaisia on mm. ikivanha patteri ja alakerran vessan ovi, jotka eivät mairittele yhtään. Nämä pitäisi siis tilata ja vaihtaa. Myös listanpätkiä puuttuu parista kohtaa ja vähän pitäisi maalia sutia. Mitä nyt näitä pikkujuttuja on, mutta muuten ilme on kokenut hyvän muutoksen kun lattia peittyi harmaalla laatalla ja sai valitsemani listat.

Illat alkavat olla jo hämäriä ja ennen kaikkea vilpoisia, hrrr. Kaipasin hiukan tunnelmavalaistusta ja yhdet valot virittelinkin portaisiin. Tyttöjen mielestä se on aivan liian aikaista, nyt on vielä kesä! Todella kesä tuntuu olevan päivisin, mikä onkin aivan ihana juttu. Mietinkin, että olisi aivan ihanteellinen syksy, jos säät jatkuisivat tätä rataa sinne lokakuun loppuun. Asteet vähenisivät pikkuhiljaa ja ballerinoilla pystyisi tepsuttelemaan ulkona vielä pitkälle syksyyn. Marraskuun alussa saisikin sitten tulla kevyt kerros lunta ja pakkaset. Sen loskavaiheen voisi hypätä kokonaan ylitse.
Alakerrasta ja eteisestä on varmasti luvassa kuvia, kunhan saan tänne järjestyst aikaan. Olen itse ollut pari päivää kuumeessa ja olo on ollut sanoinkuvailemattoman karmea. Nyt näyttäisi kuitenkin vähän paremmalta ja kuumekin laski eilen illalla. Ensi viikosta onkin tulossa kiireinen, alkaa tuntua jo ihan arkiselta elolta. Vielä kun saisin omat työkuviot nyt  järjestymään, niin olisin hurjan onnellinen.
Mukavaa viikonloppua!

Saatat myös pitää...

8 kommentti

 1. Oi että nuo kultaiset nappulat ovat kauniit <3

  Ihanaa viikonloppua.

  1. Niin ovat, ympäri vuoden jaksaa katsella näitä. <3 Kiitos!

 2. Kauniita kuvia jälleen kerran ♥ Ihanaa viikonloppua 🙂

  1. Kiitos Jossu! <3

 3. Toivottavasti pöpöt on pian selätetty! Tuon syksyn minäkin voisin vastaanottaa juurikin noin! Täytyykin kaivella kultainen nappula esiin, kauniiden kuviesi innostamana!

  1. Kiitos Minttu! <3

 4. Ihanaa tunnelmaa siellä! <3 Pikaista paranemista!!!

  1. Kiitos Suffeliini! <3

Kommentointi ei ole käytössä.