Sisustus

WHITE ON WHITE | BEDROOM

Naiset ovat kuin luotuja muuttamaan mieltään hetken mielijohteesta. En ehtinyt kirjoittaa montaa postausta edellisen makuuhuonepostauksen jälkeen, kun nyt sitä jo uutta pukkaa. Joku varmaan ajattelee, että tämä bloggaaja on hullu. Mieheni ainakin, melko varmasti. Oikeastaan hän epäilee, että meillä asustaa kummitus joka vaihtelee salaa kalusteiden paikkaa. Tämä oli nimittäin niin helppo ja nopea juttu, etten ehtinyt edes mainita muulle perheelle kalusteiden siirrosta. Tämä ikäänkuin tapahtui. Asia johti toiseen.
Kaikkihan lähti liikkeelle jo kauan aikaa sitten. Kun suunnittelimme vaatekaapistoa, pohdin kaikki mahdolliset skenaariot kalusteiden paikasta ja lopullinen päätös tehtiin sen pohjalta, miten uudelleenjärjestely olisi funktion kannalta paras tehdä. Eli jätettiin parhaimmat mahdolliset vaihtoehdot sängylle ja muille kalusteille, sijoitetaan vaatekaappi parhaimmalle paikalle kaikissa vaihtoehdoissa. No tästä voidaan olla montaa mieltä, mutta perustin päätöksen meidän käytännöllisyydelle. Kaikessa fiksuudessaan kaappi on parhaalla paikalla (ottaen huomioon sen koon) ja silti ehdoin tahdoin halusin käydä jumppaamaan.
Minulla oli pitkään visio tästä näkymästä, mutta se ei jostain syystä tavoittanut miehen visiota. Siihenkin voi olla monta syytä, mutta jotenkin miehen ajatukset eivät tavoittaneet minua. Viimeinen sysäys kokeilla sängyn siirtämistä toiselle seinälle oli eräs siivous, minkä järjestin eräänä sateisena päivänä. Energiaa täynnä sain homman aika nopeasti tehtyä ja hyvin vaivattomasti, lapset eivät edes hoksanneet mitä oli meneillään.
Loogisesti ja käytännöllisesti ajateltuna tämä on aivan väärä paikka sängynpäädylle. Sisään tulviva valo on tietysti yksi seikka, mikä pitäisi huomioida. Onneksi tämä on ratkaistu, sillä mies asensi meille toukokuussa pimentävän verhon, mikä todella toimii. Ja sitä paitsi, toimin useimmiten tunteella. Kaikessa järkevyydessään, homma ei oikein koskaan toiminut toisin. Makkari on nyt viihtyisämpi, mies pitää myös huoneesta. Ainakaan hänen työvoimaansa ei tarvittu tähän, joten why not? Ja, miehen eräs toive toteutui, nimittäin..
…hän sai itselleen componibilin, mitä on toivonut. Ja minä puolestani voin hankkia itselleni kartellin kirkkaan tuolin, mistä olen itse haaveillut jo useamman vuoden! 
Tästä onkin hyvä ammentaa vauhtia ja energiaa lämpimän sisävaraston laittamiseen.
Sitä ennen käyn kuitenkin ruokakomeron kimppuun, sillä olen vakaasti päättänyt saada siitä edustuskelpoisen. Kertokaahan kaikki vinkkinne, mistä saada hyvät säilytysrasiat?

Saatat myös pitää...

4 kommentti

  1. Ihanan raikas tuo makkarinne on:) Joskus pieni mööbelöinti on paikallaan ja huoneesta tulee aivan erilainen:)
    Säilytykseen minulla on vinkki blogissani: http://www.kristallikimara.fi/2015/11/gastromax-orthex-uutta.html

    1. Kiitos! Tuo on aivan totta ja eihän sitä tarvitse ihmeellistäkään tehdä niin saa muutosta aikaan. Täytyypä kurkkailla ideoita, nimittäin nyt olisi viimein aika saada säilytysasiat lopullisesti kuntoon meilläkin. 🙂

  2. Kaunista, levollista ja rauhoittavaa, kyllä kelpaa tällä uudellakin järjestyksellä oikein mainiosti! Ja pääasia, että itse viihdytte. 🙂

    1. Kiitos! Näin juuri, ja vaihtelu virkistää. 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.