Sisustus

WHITE POWDERROOM

Mitä lukijoille tulee ensimmäisenä mieleen, kun puhutaan vessan sisustamisesta? Aihe on jäänyt minulta hyvin vähälle huomiolle, sillä wc-tilojen remontointi on ollut hyvin pintapuolista. Olen remontoinut 1/4 vessaa eli meillä ei ole siitä juurikaan kokemusta. Ensimmäisessä ja ainoassa itse remontoidussa vessassa käytin marmoria ja minulla oli kylpyamme. Tila oli suurin, vaikka kyseessä olikin yksiö. Seuraavissa kodeissa vessat ovat olleet kohtuullisessa kunnossa ja emme ole alkaneet remontoimaan niitä. Pintaa on tietysti paranneltu ja hankittu peilikaappeja, mutta kaakeleita ei ole valittu.

 

Paritalossamme on 2 vessaa, yhdet molemmissa kerroksissa. Kylpyhuone on erillinen tila ja nämä kaikki kolme tilaa ovat haasteellisia kuvata. Päivänvalo on vähäistä ja en ole kovin taitava kuvaaja, kun käytössä on vain lamppu. Petrasin nyt hieman ja kuvasin yläkerran valkoisen vessamme hämäränä päivänä. Täällä on tehty hieman uusia hankintoja. Edelleen tila odottaa uutta maalipintaa ja katto kaipaa käsittelyä.

 

 

Uutta:

  • pyyhekoukut
  • Lasihylly
  • Peilikaappi
  • Vessapaperit mahtuvat harmaaseen huopakoriin (3kpl)

Olen aika tyytyväinen nykyiseen asuun. Enää puuttuu allaskaappi, hana ja pienempi allas. Tämä on viimeisimpiä juttuja, joita aiomme saada valmiiksi. Tässä ei periaatteessa ole mitään muuta vikaa, kuin liian matala korkeus. Selkä kyyryssä joutuu käsipesulle, lapsille korkeus on hyvä.

 

 

Vessa on vaalea ja remontoitu edellisen omistajan toimesta hieman ennen kaupantekoa. Ikää ei siis kovin paljoa ole kaakeleilla ja esim. kattomateriaaleilla. However, en ole tyytyväinen kädenjälkeen, sillä osa on tehty melko rennolal kädellä sinne päin. Pinnat ovat kuitenkin sivusta katsoen siistit ja ajan kanssa näitä yksityiskohtia ei edes huomaa, joten miksi rikkoa hyvää ellei ole pakko?

 

Alakerran vessa on taas aivan eri tyylinen ja pakko myöntää, että sen kanssa on vain ollut pakko elää. Paneeliseinät – not my thing – yleisvaikutelma on kuitenkin riittävän neutraali vaalean värin ansiosta, joten menköön nyt. Paneelit ehkä maalataan ( I hope so ) – pinnat ovat muuten siistit ja pesuallaskin sijaitsee oikealla korkeudella. Allaskaappi puuttuu sieltäkin, joten säilytystila on hyvin olematon. Monenlaista kaappia on pohdittu ja mittailtu, mutta taas tulee se koko esteeksi. Mitähän me vielä saadaan aikaiseksi?

Kertokaa ihmeessä teidän vinkkejä ja konsteja, miten olette saaneet säilytysasiat kuntoon?

Saatat myös pitää...