Sisustus

Work Lamp

Work Lamp on yksi pitkään hankintalistalla majaillut valaisin. Ehdin jonkin aikaa miettiä, haluisinko sen mustana vai hopean värisenä. Koska johto on musta, ajattelin että hopeinen voisi sopia meille paremmin. Tässä on ihan paras ominaisuus se, että valotehoa voi säätää fiiliksen mukaan. Aamutuimaan tai iltamyöhään sitä saa himmeämmälle, jolloin se ei häikäise. 

Valaisin antaa kivasti teollista rouheutta, olematta kuitenkaan liian hallitseva. Se sopii erinomaisesti myös ruokailutilaan, missä olen sitä pitänyt. Toisaalta tekisi mieli laittaa se myös sohvan viereen harmaan laatikoston päälle tai sitten makuuhuoneeseen.

Tilasin valaisimen verkkokaupasta, mikä kuuluu Ostohyvitys.fi-palveluun. Minulla oli ilo päästä mukaan mielenkiintoiseen yhteistyöhön Ostohyvityksen kanssa testaamaan, miten palvelu minua todellisuudessa hyödyttää. Konseptin ideana on, että palveluun kirjautunut käyttäjä saa itselleen rahallista hyötyä tehdessään ostoksia verkossa. Palvelu siis tarjoaa sinulle bonusta siitä, että kirjaudut heidän sivustolleen, teet verkko-ostokset ja sinulle kirjaantuu siitä bonuksia = rahaa.
Miten palvelu toimii?
Voit liittyä ilmaiseksi mukaan palveluun ja bonukset kirjautuvat tunnuksellesi jo ensimmäisen tilauksen tehtyäsi. Palvelun kautta pääset jokaiseen verkkokauppaan, mikä kerryttää bonussaldoasi ja asiointisi helpotukseksi liikkeet on kategorioitu aiheen mukaan. Voit siis helposti selailla verkkokauppoja mielenkiinnon mukaan. Mitä enemmin teet ostoksia, sitä enemmin saat bonusta ja rahaa takaisin ostoistasi.
Miten minä hyödyin?
Kirjauduin käyttäjäksi ostohyvitys.fi-palveluun ja löysin monta mielenkiintoista verkkokauppaa. Pääsin palvelun sivuilta suoraan verkkokauppaan ja tehtyäni ostokset minulle kertyi 173 euron ostoksesta 7 euroa bonusta. Aika mukavaa!
Kiinnostuitko? 
Ostohyvitys haluaa muistaa myös lukijoitani tarjoamalla teille mukavan liittymislahjan kirjautamalla palvelun käyttäjäksi osoitteessa Ostohyvitys.fi (klik).

Tämä on sponsoroitu postaus ja sisältää mainoslinkkejä.

Saatat myös pitää...

11 kommentti

 1. Onpas hieno lamppu ja tosi kätevä tuo valon säätäminen 🙂

  1. Joo tuo oli itselle yllätys, yleensä napsautetaan valo päälle tai pois. Kaunis on, tykkään itsekin. 🙂

 2. Mä vasta liityin tähän ostohyvitykseen viis päivää sitten. Tuli vähän myöhässä tää tarjous.

  1. Voi ei, olipas huono tuuri. 🙁

 3. Näyttääpä kivalta ja veikeältä!

  1. Kiitos Johanna!

 4. Tosi kiva lamppu, jotenki hauskan veikeä 😀 Laitoin sulle muuten sähköpostia liittyen mun erääseen projektiin 🙂

  1. Kiitos Anette! Ja kiitos viestistäsi, yritän vastailla sinulle pian. 🙂

 5. Tuo lamppu on niin ihana, tahtoisin. On just niin ihanaa rouheutta. Sopii teille tosi hyvin!

  1. Kiitos Laura. Tuota kannattaa kyllä harkita jos tykkää, sopii kokonsa puolesta moneen paikkaan: ikkunalaudalle, pöydälle, roikkumaan… 🙂

 6. Aivan ihana tuo valaisin! Minäkin mietin clasun omaa diy versiota omaan kotiin 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.