Sisustus

Yksinkertaisempaa

Selkeytin työtilan ilmettä, mikä on talven aikana alkanut muodostaa kaaospesäkkeitä säännöllisin väliajoin. Lainatakseni entisen pomoni sanoja piti ottaa aikalisä tämän loosin kanssa, koska kaikista hyvistä ajatuksista huolimatta kaikenlaista roinaa kertyy ja kertyy. Vaikka miten olen vähentynyt materian määrää, silti sitä pursuaa edelleen ihan liikaa. Ilmeisesti se on ihan luonnollista, kun perheessä asustaa myös puoliso ja ne 2 touhukasta lasta. Silti epäilen, että olisiko työtilan kaaoksen syntyminen kuitenkin omaa laiskuutta ja hetkellistä saamattomuutta?
Lattia näyttää hyvältä! Ei johtoja, paperia, epämääräisiä tavaroita tai mitään muutakaan rauhatonta. Pelkästään rouvan laukku, mikä ilman muuta kuuluu paikalleen. Inhoan siivoamista silloin, kun imurin tai luutun tieltä täytyy siirrellä kaikkia mahdollisia esineitä, joilla ei kuitenkaan todellisuudessa ole kovin suurta funktiota. Ilmankin pärjää? Nuo kaksi pakollista johtoa menevät nyt ehkä vähän hassusti, mutta todella onko sillä väliä? Epäilisin ettei kukaan kompastu niihin kun menevät aika lailla seinän vieressä. Tietysti valkoiset johdot eivät erottuisi niin hyvin, mutta mustilla mennään.

Siirsin mustan jalkalampun toiseen paikkaan (siitä vielä tällä viikolla lisää) ja vein jakkaran pois. Tuli heti rauhallisempi ilme ja työpöydälle hankittu lamppu palasi paikalleen. Aika kivalta näyttää nyt kokonaisilme, mitä tykkäät?

Saatat myös pitää...

4 kommentti

  1. Tosi kaunista, kyllä kelpais tuolla töitä tehä 🙂

    1. Kiitos Jenna! 🙂 Viihtyvyys parani entisestään, kun järjesteli ja siivosi "turhaketta" pois. Mitä selkeämpi, sitä parempi.

  2. Minä täällä vaan huokailen 🙂 niin kaunista!!!

    1. Voi kiitos Laura <3

Kommentointi ei ole käytössä.