Sisustus

Yläkerran toalet

Uudessa kodissamme on kaksi vessaa ja vaikka molemmat ovat peruskunnossa, ne kaipaavat kuitenkin freesausta. Ensimmäisenä olisi tarkoitus laittaa yläkerran vessa, mikä on makuuhuoneiden välissä ja suuremmalla käytöllä. Parhaillaan peilistä näen vain silmäni – juuri ja juuri. Joudun kuitenkin kumartumaan käsien pesuun matalan altaan ylle, vaikka olen lyhyt ihminen. Jänniä ratkaisuita tehty, mutta ei se haittaa. Tehdään uudelleen omaan makuumme.

Miksi meillä on joulupallo vessassa? Tyttäreni kysyi eräänä päivänä. Vastasin, että varmaan siksi, koska se oli ensimmäinen asia, minkä laatikosta löysin joulun alla, kun kävimme täällä siivoamassa. Pidän mustavalkoisuudesta ja pilkuista paljon, joten miksipä se ei roikkuisi tuossa muuten niin tylsässä vessassa. Ehkäpä se siitä vielä lähtee ennen kevättä, mutta saa muistuttaa liian nopeasti menneestä joulusta vielä hetken aikaa. Tänä vuonna valmistutaan siihenkin jo sitten hyvissä ajoin.

Pidän vohvelikankaasta todella paljon ja ostin meille kesällä näitä kauniita käsipyyhkeitä. Tekstiileillä saa kivasti piristystä, sillä muuten tämäkin tila on melko väritön.

Meillä on pian alkamassa ikkunaremontti, minkä takia emme käyneet kesällä maalaamaan ikkunan karmeja. Koska ne uusitaan, niin meiltä jäi siitäkin yksi aikaa vievä puuha pois. Saa nähdä, teemmeko pinnoille mitään vai keskitymmekö vain vaihtamaan
altaan, hanan, allaskaapin ja peilin/peilikaapin. Mieheni tahtoisi
kovasti peilikaappia, sillä tilavan allaskaapin löytäminen on ollut
haastavaa. Syvyyttä saisi olla korkeintaan 30cm, leveydestä ei ole niin
tiukkaa. Tahtoisin tähän tason, johon saisi sitten  myös lasten
tavaroita, kuten hammasmukit ja muuta pientä. 
Ihan siisti tila, mutta ei tällä hetkellä kovin toimiva. Saa nähdä, miten pian ehdimme/jaksamme/saamme aikaiseksi saattaa tämän tilan valmiiksi. Jos minulta kysytään, niin mahdollisimman pian olisi kiva. Voi kuitenkin olla, että tovi tässäkin vielä menee. Sitä ennen viimeistellään eteisen lattia, mikä on laatoitettu tällä viikolla.

Saatat myös pitää...

4 kommentti

  1. Kiva vaalea yleisilme. Ei välttämättä tarvitse pintaremonttia. Joku taso varmasti toimisi tuossa tilassa jos vaan sopivan kokoinen löytyy Tekstiileillä tosiaan saa nopeasti ilmettä vaihdettua. Minäkin tykkään vohvelikankaasta.

  2. Kiitos kommentistasi Hanni. Voi olla, että korkeintaan maalataan. Uusi ikkuna tulee kuitenkin auttamaan tilannetta. Saa nähdä, minkälainen lopputuloksesta tulee. 🙂

  3. Siisti vessa tosiaan! Täällä on vielä vanhemmasta päästä oleva vessa, joka kaipaisi pintaremontin, mutta onneksi tekstiileillä saa pientä freesausta. Pytyn, peilihyllyn ja kaapin olen vaihtanut, mutta jos jossain vaiheessa saisi vähän maalia seinään. 🙂

  4. Kiva kuulla, että ihan siistiltä näyttää. Pienillä asioilla saa helposti muutosta. 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.