Sisustus

YÖPÖYDÄT

Makuuhuoneen sisustaminen on jäänyt kesken ja nyt olen päättänyt tehdä asialle jotain. Valkoinen Componibili on ollut oikein siisti ja tehokas käyttää, joten olen kääntymässä näiden puoleen. Yksi valkoinen meiltä jo löytyy ja mietin nyt, sopisiko kaveriksi musta versio? Mitä tykkäätte? Valaisimet pohdituttavat myös, nimittäin kaipaisimme lukuvaloa. Block – valaisin olisi visuaalisesti paras vaihtoehto mutta toisaalta siinä ei aivan riitä teho lukemiseen (ainakaan talvella, pimeällä). Tunnelma on melko valkoinen, mustaa käytän vähän.
Kaipaisin meille vielä toista kuvan raidallista Linumin tyynyä. Näitä on ollut hankala löytää, joten kertokaahan jos jossain näette. Toinen vaihtoehto löytyy Ikeasta ja kolmas meidän sohvalta. Haluan mustavalkoiset ja vielä raidalliset. 
Tässäpä vielä inspiraatiokollaasi, johon keräsin suosikkejani. Ikean metallinen valaisin meiltä löytyy, ne olisivat sopiva Kartellin componibilin kanssa. Toisaalta jokin lasinen valaisin miellyttäisi silmää todella paljon, jos päädymme toisenlaiseen pöytään. Mustavalkoiset tyynyt ovat harkinnassa ja ainakaan Ikean versio ei hinnallaan päätä huimaa. Tässäpä siis ajatuksia, joilla lähdetään viimeistelemään huonetta.

Saatat myös pitää...

4 kommentti

  1. Hyvältä näyttää. Itselläni myös valkoinen Componibili yöpöytänä ja kätevä on! Hyvin kätkee sisäänsä kaikenmaailman nenäliinat, laturit ja mitä sitä kaikkea nyt aina iltaisin tarvita saattaa 🙂

    1. Kiitos Ruut! Tuo on kyllä totta, mies oli sitä mieltä, että säilytystila on tarpeen ellei halua kirjoja ja nessuja tasolle. Kokeilin, että torkkukin mahtuisi esim. alimmaiseen lokeroon. 🙂

  2. Combonibili on kyllä kätevä, kun siinä on säilytystilaa. Itsekkin sille löytyisi paikka makuuhuoneesta. 🙂

    1. Näin on, nämä ovat tällä hetkellä meidän ykkösvaihtoehdot. 🙂 Combo sopisi kyllä teillekin, se on just passelin kokoinen.

Kommentointi ei ole käytössä.