Sisustus

Yrttiruukut

Minulla on pitkään ollut visio yksinkertaisista ruukuista keittiössä. Nämä eivät ole ehkä ihan niin rouheat, kuin olisin halunnut mutta sopivat keittiöömme hyvin. Olen todella inspiroinut kreikkalaisesta keittiöstä ja jotain pieniä palasia haluaisin yhdistää meidän kesäkeittiöön. Toistaiseksi olen tyytynyt tuomaan fiilistä herkkujen (salaatit ja juusto) ja tuoreen ruuan muodossa.

Viikonloppu on taas ovella ja kaikenlaista puuhaa on luvassa. Tytöllä on alkanut juhlakausi ja tänään olisi yhdet kivat synttärit tiedossa. Ulkonakin ollaan oltu tosi paljon, on niin upeat säät ollut. Ostin eilen vähän uusia ulkoleluja, tytöt vaativat että niitä kuvataan viikonlopun postaukseen. Ensi viikolla olisi naamiaiset ja pitäisi alkaa tehdä toiselle asua. Pikkusiskolle löytyykin jo valmiina. Toukokuussa pidän ehkä (?) valmistujaisjuhlat tai sitten yhdistetyt synttärijuhlat kesäkuussa. Niihin olen katsonut jo koristeita ja miettinyt värejä sekä etsinyt sopivan leipomon, mistä saa suosikkileivoksiani gluteenittomina. Kaikenlaiset juhlat nyt mielessä ja suunnitteluvaihe parhaimmillaan. Mikäs sen mukavampaa ajanvietettä raskaan tutkimuksen ja opparin päälle?

Saatat myös pitää...

10 kommentti

 1. Kivan näköiset yrttiruukut ja muutenkin ihana keittiö. Mukavaa viikonloppua!

  1. Kiitos Marru.

 2. Tosi kivat yrttiruukut. Olen vähän haaveillut tekeväni betonista samantyyppiset.. 🙂

  1. Kiitos Sanna. Nuo on varmasti ihan helppo tehdä itsekin – jos osaa. 🙂 Meillä olisi keittiörempasta jäänyttä betoniainesta vielä jäljellä ja siitä voisi tehdä jotain. Täytyy katsoa intoutuisko kesällä kun tämä hässäkkä helpottaa?

 3. Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua! 🙂

  1. Kiitos Minttu!

 4. Ihanat ruukut tosiaan! Mistä löysit ne?
  Tykkään myös keittiöstäsi, sen tyyli puhuttelee:)

  1. Kiitos Niinu. Ostettiin Cobellosta. 🙂
   Kiva kuulla, että pidät tyylistä. Itsekin tykkään siitä edelleen tosi paljon, vaikka oma maku on muuten jalostunut. Onneksi tehtiin kerralla hyvä.

 5. Voi kun on niin kaunista! Tosi ihanat ruukut olet löytänyt <3

  1. Kiitos Laura <3

Kommentointi ei ole käytössä.