Sisustus

Astetta vaaleampi

Ensimmäinen kuurainen aamu. Pakkasta muutama aste, lehdet kohmeessa ja kaunis kristallinen kuorrute syksyn lehtien päällä. Pihallamme hyppelehti pienen pieni talitiainen. Ihmetteli aurinkoista aamua tai mistäs minä todella tiedän? Uteliaasti katseli kuitenkin ympärilleen. Ulkona oli hiljaista ja olin pian kohmeessa. Kaunista ja rauhallista.
Lyhyt visiitti Ikeaan tässä taannoin vei minut mukanaan talvisempaan fiilikseen. Joulu oli jo täydessä vauhdissa Ikean hyllyillä ja ostin meillekin tarpeellisimmat ei paketointitarvikkeita ison läjän. Täydensin myös harmailla taljoilla ja muutamilla muilla jutuilla ostoskassiani ja voíla – kotona näyttää nyt toisenlaiselta. Musta saa väistyä ja harmaa onkin vallannut kotia kovaa vauhtia. Ruokailutila on aivan keittiön kupeessa ja hieman hankala kuvata. Kodikasta meillä kuitenkin alkaa jo olla. Turhan tavaran projektikin etenee ja pitäisi käydä taas kohta laatikoiden kimppuun. Tuleekohan tästä koskaan valmista?

Saatat myös pitää...

11 kommentti

 1. Kaunista!!!! <3

  1. Kiitos D-Day! <3

 2. Hyvältä näyttää, rauhallista ja seesteistä! Ja oikein hyvältä puolestaan kuullostaa turhan tavaran projekti. Minä aloitin varamaamalla kirppispöydän marraskuulle – tavaroiden läpikäyntiä tiedossa…

  1. Kiitos Marri! Se on kyllä aikaavievä, mutta palkitseva projekti. Meillä tätä on jatkunut jo useamman vuoden ja nyt minulla alkaa olla sellainen tunne, että saatetaan päästä pian siinä finaaliin saakka. Työtä on, mutta paremmalla puolella.
   Tsemppiä tavaroiden läpikäymiseen! Kuulostaa hienolta tuo kirppispöydän varaaminen, pitäisi itsekin löytää sellaiselle aikaa. 🙂

 3. Kuuraiset aamut saivat minutkin jo ajattelemaan joulujuttuja, kivaa ♥
  Tuo turhan tavaran projekti pitääkin ottaa ohjelmaan…

  1. Se on niin tarttuvaa, toisaalta kohtahan sitä eletään jo marraskuutakin.. <3
   Suosittelen tavaran karsintaa, jos yhtään siltä tuntuu. Puuhaan kun ryhtyy, niin nopeastikin saa tuloksia – vaikka pienin osin.

 4. Huokaus* Todella kaunista<3 Ihanat nuo taljatkin. Kumpas pääsisinkin vielä Iksuun hypistelemään joulukamoja:) Miks me asutaan niin kaukana:/

  Kivaa viikkoa sinne:)

  1. Kiitos Marika <3 Nuo taljat on myös kivantuntuiset, kun istuu ruokailemassa (tai bloggaamassa..)
   Toivottavasti pääset pian Ikeaan tai johonkin muuhun kivaan paikkaan tunnelmoimaan joulua.
   Mukavaa viikkoa myös sinne!

 5. Ihana, lämpöinen tunnelma. <3 Pysyvätkö taljat hyvin tuoleilla?

  1. Kiitos Sari! <3
   Kyllä, ihmeen hyvin ovat pysyneet paikoillaan, vaikka ovat paljon lastenkin käytössä nämä tuolit.

 6. Niin kaunista!!! Munkin piti hakea taljoja Ikeasta, mutta en ole vielä ehtinyt… Meilläkin on vielä tää ikuisuus projekti kesken. Paljon ehdin myymään ja vieläkin on paljon myymättä. Harmaa on niin kaunis väri!!!

Kommentointi ei ole käytössä.