Sisustus

DIY – AlphabetAakkostaulu on odottanut tekijäänsä jo viiden vuoden ajan. Ihastuin tähän amerikkalaisilla sisustussivuilla ja inspiraation lähteillä ja näppäränä naisena ajattelin väsätä itsekin tällaisen. Homma ei nyt osoittautunutkaan ihan helpoksi, vaikka olin erittäin päättäväinen. Kirjaimet eivät vaan asettuneet oikein. Ehdin jo kertaalleen luovuttaakin ja sitten aloitin uudelleen. Ei kyllä onnistunut toisellakaan kertaa. Ensinnäkään, en päässyt fontin kanssa kovin pitkälle (valinnan vaikeus) ja toisekseen sävyt (liian monimutkainen suunnitelma) eivät kyllä yhtään stemmanneet. 
Ajattelin seuraavaksi tilata sopivan printin. Sopivia malleja ja nättejä kuvia oli pilvin pimein: ainoa ongelma vaan oli se, että ne kivoimmat olivat kooltaan liian suuria ja postitus olisi tullut kalliiksi. Kaikenlaisia kommervenkkejä siis oli matkassa.
Viimeisimmän inspiksen sain tyttäreltäni, joka opettelee lukemaan. Huomattiin, ettei tehtäväkirjoissa juurikaan ole kuin isoja kirjaimia. Niinpä päätin tehdä tytölle helpon ja simppelin aakkostaulun, ja tadaa – tämä onnistui hetkessä! Kiitos hyvän ja monipuolisen atk-opin koulusta, tämä oli ihan simpeli juttu. Nyt on tytöllä edullisessa Ikea-kehyksessä äitin tekemä ja printtaama aakkoset – taulu. Ja seuraavaksi taidan käydä piirtämään tytöille taulut, kun täysin mieluisia ei löydy. Saa nähdä, että mitähän siitä tulee…

Saatat myös pitää...

2 kommentti

  1. Tosi kiva taulu tuli ja tosiaankin kätevää kun on sekä isot että pienet kirjaimet. Mä tein pojan huoneeseen sabluunoilla pienen kirjaintaulun. Mutta siitä uupuu ne pienet kirjaimet.

    1. Kiitos Saga! Oi tuli varmaan hieno. Meilläkin on noita sabluunoita useampia, täytyskin joskus kokeilla lasten kanssa.

Kommentointi ei ole käytössä.