Sisustus

ETEISEN UNELMATAPETTI

Yksi iso sisustusprojekti on ollut kodissamme meneillään jo pidemmän aikaa ja minulla on vihdoin ja viimein ilo esitellä teille työtäni kuvin. Kerroinkin jo teille Unelmatapetti – postauksessa  meneillään olevasta yhteistyöstä Rautakeskon (K-rauta ja Rautia), WallVisionin ja Metsäboardin kanssa, jossa valitut bloggaajat pääsivät suunnittelemaan oman tapetin Econ Black & White – mallistoon. Suunnitelmavaiheessa kävin lävitse monenlaisia kuvioita ja jossain vaiheessa alkoi tuntua siltä, että ylenmäärinen graafisuus ei ehkä ole kuitenkaan minun juttuni. Halusin meille jotain uniikkia ja erilaista, kuitenkin minun tyylistäni. Mustavalkoisuudella pääsee jo pitkälle, kun puhutaan makumieltymyksistä, joten enää puuttui vain se ajatus, punainen lanka. Suunnitteluun meni aika paljon aikaa, piirtelin ja sommittelin kuvioita mitä mieleen vain tuli. Jossain vaiheessa sitten klikkasi ja sain mahtavan idean: hieman vallatonta kuviota, yksinkertaista ja helppoa. Tapettini kuosin pohjana toimii eräs valokuvani, josta innostuin sommittelemaan lopullisen version ja tässä se nyt on meidän seinällä. 
Tässä näette hiukan ”kokonaiskuvaa” tilasta eli se on pieni syvennys eteisaulassa. Säilytämme kenkiä ulkoeteisessä (joka jatkuu tuon välioven tosiella puolella) ja takeille on naulakko. Valkoinen lipasto puolestaan on hyvin riittoisa sisällyttämään kaikki hanskat, pipot ja muut tarvikkeet. Olen aivan ihastunut valoisuuteen, mikä tilaan tuli valloilleen hattuhyllyn lähdettyä.
Tietysti minun oli pakko kokeilla erilaisia variaatioita sisustuksesta ja valitsin ehdottomat lempparini eli Iittalan messinkiset nappulat, jotka kruunaavat mustavalkoisen ilmeen. Huonekuusi somistaa tilaa myös hyvin ja tuo ripauksen kotoisuutta.  
Lattialaatta erottuu nyt myös paremmin edukseen ja sopii tapetin kanssa, vaikka olin jossain vaiheessa epäileväinen. Yksinkertainen tyylini kaipaa jotain kuviota tuomaan särmää ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Mikä huone tapetoidaan seuraavaksi? Mietin jo, riittäisiköhän tätä meidän makuuhuoneeseenkin, olisi varmasti todella upea sielläkin!
Osallistun omalla tapettikuosillani kilpailuun, joka alkaa huomenna Econ nettisivuilla. Voitte äänestää omaa suosikkianne 14.1.-14.2.2016 välisenä aikana. Postailen teille linkin tänne blogiin, kun äänestys aukeaa eli löydätte varmasti ja pääsette näkemään kaikki upeat kilpailutyöt! Mikäli innostuitte Econ tapeteista, voitte käydä tutustumassa mallistoihin heidän nettisivuilla sekä K-raudoissa ja Rautioissa, joista voitte myös ostaa näitä omiin tarpeisiin. Iskin silmäni erääseen kauniiseen graafiseen tapettiin, joka tullaan näkemään meillä piakkoin – jääkäähän siis kuulolle. 

Saatat myös pitää...

14 kommentti

 1. Anonyymi says:

  Luulin että lapset ovat piirrellyt teidän seinään 🙂

  1. Hahaa, no ei sentään – toisaalta tämä tapettihan voisi hyvin sopia lastenhuoneeseen, jos taloudessa asuu innokkaita piirtelijöitä. 😀

 2. Anonyymi says:

  Aika veikeä tapetti, mutta mukava silmälle! 🙂

  Mistä olet löytänyt jo kevään ihania kasveja helmihyasinttia? 🙂

  1. Kiitos, tässä oli kyllä tekemistä että syntyy mieleinen silmälle. Tapaan usein kyllästyä ellei sitten ole juuri sopiva – tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kaavailen nyt samaa tapettia makkariin (jäi riittävästi vielä sinnekin) mikäli se sopii muiden suunnitelmien kanssa yhteen.

   Keväisiä kasveja löytyi Ikeasta, luulen että pian ne valtaavat kukkakaupatkin. 🙂

 3. Voi että, tuo syvennys on aivan ihana! Ihailen tuollaisia nyt kovin kun meidän eteinen on sen mallinen, että siihen ei saa mitään lipastoa. Tapetti on tosi hauskan näköinen.

  1. Kiitos Suvi! Voi harmi, meillä oli edellisessä kodissa pieni eteinen mihin ei saanut mitään vaatekaapin lisäksi. Meillä olisi mahdollisuus rempata lämpöisestä varastosta tila, johon saa myös ulkovaatteille paremman paikan.

 4. Anonyymi says:

  Kiva tapetti😊 juuri sopivasti mustaa.. Valkoinen pohja pitää pienen tilan valoisana.

  1. Kiitos! Juuri näin, vaalea pohja ei pimennä tilaa, joka on muuten vähän hämärän peitossa.

  1. Kiitos Sanna!

 5. Todella kaunista ja ihana uniikki tapetti! <3 Tila näyttää ihanan valoisalta ja raikkaalta. Onnistunut muutos. <3

  1. Kiitos Jenni! <3 Nyt tuntuu ihan eri eteiseltä, niin suuri muutos edelliseen verrattuna. Täytyy ehkä tehdä ennen-jälkeen postaus vielä. 🙂

 6. Anonyymi says:

  Onpa teillä kaunista ja tapetti kivan persoonallinen! Onko tuo valkoinen lipasto mistä hankittu ja mitkähän on sen mitat?

 7. Niin raikas eteinen, ja tuo tapetti on kyllä hieno. 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.