Sisustus

Paluu arkeen

Paluu arkeen tapahtuu vajaissa työviikoissa. Suorastaan luksusta, kun välipäiviä ja pyhiä on osunut arkipäiville. Prinsessat ovat olleet innoissaan kun ovat saaneet tavata taas päiväkotikavereita ja harrastuksetkin ovat alkaneet. Ainolla jatkuukin baletti automaattisesti, mutta pikkusiskolla alkoi tanssi uutena päivänä uudessa ryhmässä. Bloggailu on jäänyt taas vähemmälle, mutta täällä kirjoitellaan edelleen, kun vapaata aikaa kehkeytyy jostain. 

Pimeinä aikoina meillä poltellaan vielä muutamia kynttilöitä ja tuikkuja. Tämä talolyhty on vielä ikkunalaudalla, vaikka vähän jouluinen onkin. 
Jokohan sitä lunta on viimein tulossa viikonloppuna?
P.S. Jos joku jäi miettimään kuvien valoisuutta, niin otan talviaikaan lähes poikkeuksetta kaikki kuvat viikonloppuisin – valoisan aikaan en olekaan koskaan kotona muulloin.
Kuvaamisesta on tulossa ihan oma postauksensa. Olen saanut useita toiveita kertoa, miten itse olen oppinut kuvaamaan (vaikka tällainen harrastelija olenkin) joten pian kuullaan siitäkin lisää.

Saatat myös pitää...

7 kommentti

  1. Minusta tuo talolyhty ei ole liian jouluinen vaan sitä voi ihan hyvin pitää esillä näin pimeänä aikana. Minulla ainakin talolyhdyt on vielä ahkerassa käytössä 🙂

    1. Kiva kuulla, ajattelin että tuo lyhty on aika talvinen joten ehkä se menee vielä jonkin aikaa. Siitä heijastuu niin nätisti valo ja varjot. 🙂

  2. Muksaa alkanutta vuotta ja tsemppiä arkeen. Minustakaan talolyhty ei ole yhtään jouluinen, itse pidin esillä läpi vuoden.

    1. Kiitos kaima ja samoin sinulle! Tuo talolyhty kaipaisi ehkä kaveriksi toisen, vähän pienemmän/suuremman.

  3. Ihanaa arkea teidän perheelle 🙂 Kauniita kuvia!

    1. Kiitos Jonna! <3

  4. talolyhty esiin vain 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.