Sisustus

Uudet tähtityynyt

Tilasin meille tässä vähän aikaa sitten tähtityynynpäälliset Wilhelmiinan kammarista ja nyt ne saapui viimein postista. Pitkään mietin, että otanko beigellä vai valkoisella pohjalla ja päädyin näihin beigeihin, missä on valkoisia tähtiä. Osittain siksi, että jos pohjaväri poikkeaa paljon sohvan valkoisesta, niin se ei ehkä näytäkään sitten niin kivalta. Toinen syy on se, että mies tykkäsi myös näistä enemmin ja sehän on aina hyvä syy.

Kangas on vähän eläväpintainen, kun on puuvillaa. Tykkään materiaalista ja pinnasta kovasti. On ihanan tuntuinen ja vaikuttaa kestävältä. Nämä on myös siistit ja hyvännäköiset meidän sohvalla. 
Liikkeestä löytyy enemminkin tähtitekstiileitä, joten kannattaa käydä kurkkaamassa jos on kiinnostunut!

Saatat myös pitää...

8 kommentti

 1. Oi ihanaa, tähtiä!! Oon niin rakastunu tähtiin (varmaan huomasitkin) ja oonki vasta aloittelija näissä tähtijutuissa joten kiitos vinkistä mistä voi tälläsiä ihanuuksia voi tilata eikä oo ees kovin kalliita 🙂 Oon yrittäny ettiä kaikenmaailman tyynyjä missä tähtiä mut aina olleet niin kalliita… 🙂

  1. Oi kun kiva juttu, jos postauksesta oli hyötyä! Olen tilannut tuosta liikkeestä aikaisemminkin ja tyytyväinen olen ollut. 🙂 Ja kaikkea muutakin kivaa tuolta löytyy… 😉

 2. Nuo on niin ihanat tyynyt, kerrassaan 🙂 Sopii kyllä todellakin kivasti elävöittämään valkoista sohvaa 🙂

  Minulla on kanssa nyt joku valko beige villitys, olohuoneen värit olen laittanut liki kokonaan uusiksi, ruskeasta (mikä aina ollut IN on vain pieni häivähdys jäljellä).

  Mukavaa torstai iltaa! 🙂 Ja tervetuloa arvontaan 🙂

  1. Kiitos! 🙂
   On se kyllä jännä, että joskus saattaa vaan mieli muuttua, vaikka olisi pitkään pitänyt jostain väristä tai tyylistä. Itsellä on selkeästi joku murros nyt menossa.

   Mukavaa torstaita myös sinne!

 3. Tykkään!!!
  T.tähtihöperö

 4. Ihanat!!! Kiitos vinkistä ja kivaa viikonloppua! 🙂

  1. Ole hyvä!
   Hyvää viikonloppua myös sinne! 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.