Sisustus

Vaaleita raitoja ja hoitotuotteita hiuksille

Sain jokin aika sitten testattavaksi pari hiustuotetta vaaleille hiuksille. Kyseessä ovat uudet Garnier Nutrisse Truly Blond – sarjan hiussuihke ja sävyttävä hoitoaine. Muutaman viikon kokeilun jälkeen voin sanoa, että tuotteet toimivat ainakin minun herkille kutreilleni.
Minulla on päässäni erittäin silkkisen hienot hiukset, eli vaikka hiussuortuvia löytyy määrällisesti todella paljon, ohut hius on aina ohut hius. Hiuksilleni on toisinaan vaikea löytää sopivia tuotteita, sillä herkkä hius reagoi helposti. Oma värini on harmaantunut vanhemmiten ja punapigmentti on alkanut tulla esiin enemmän kuin nuorena. Tämä on yksi syy, miksi värjään hiuksia muutaman kerran vuodessa ja pyrin hoitamaan hiusta hoitavilla tuotteilla. Kun sain vaalennussuihkeen kokeiltavaksi, olin todella innoissani enkä suotta. Nutrissen vaalentava suihke vaalentaa hiusta asteittain lämmön ansiosta. Tuotetta suihkautetaan hiuksiin ja föönätään tai muotoillaan vaikkapa suoristusraudalla ja tuloksen näet heti. Eikö olekin näppärää? Tämä on siitä mainio, että se sopii niin värjätyille kuin värjäämättömille hiuksille. Suihke sopii hyvin myös ensikertalaiselle, joka ei vielä halua lähteä värjäämään hiuksiaan.
Tuubissa oleva hoitoaine on sävyttävä tuote keltaisuutta ehkäisemään ja sopiikin mainiosti hiussuihkeen kanssa. Käytin tätä tuotetta kerran viikossa, noin 5 minuutin tehohoitona vastapestyiin hiuksiin. Tuote on hoitava ja hiukset tuntuvat pehmoiselta. Omat hiukseni eivät ole supervaaleat, joten kovin paljon en huomannut keltaisuuden taittoa, mutta hoitavana tuotteena sain kiiltoa hiuksiini. 

Hiukseni vaalenivat aivan silmissä ja hemmotteleva hoito takaa, että hiukset voivat paremmin. Lopuksi totean vielä, että jos haluaa nopeasti hiuksiin ilmettä suihke toimii kivasti eikä vie sen enempää aikaa, kuin normaali hiustenlaitto jos siihen kuuluu hiussuihke ja föönin käyttöä.

Saatat myös pitää...

3 kommentti

  1. Mä erehdyin kerran värjäämään hiukset ja sen jälkeen tie on ollut vain alasapäni :(! En kyllä enää ikinä värjää!

    1. No voi harmi, se ei ole kiva juttu! Toisille värjääminen ei onnistu ja tuotteiden kanssa saa olla tarkkana. Minulla meni vuosia, että löysin sopivia tuotteita ja se kevensi kukkaroa kummasti. Toivottavasti hiusasiat pysyvät jatkossa kunnossa! 🙂

  2. Moikka! Jos kiinnostaa enempi hiustenlaitto niin käyppä kattoon blogini

    http://www.lettitytot.blogspot.fi

Kommentointi ei ole käytössä.