Kaupallinen Sisustus Yhteistyö

Valkoinen päiväpeitto

Kaupallinen postaus yhteistyössä Elloksen kanssa

Sisältää mainoslinkkejä, jotka merkitty alleviivatulla tekstillä

 

Päiväpeitto on makuuhuoneen yksi keskeinen asuste, jolla saa kohennusta aikaan hetkessä. Meillä meni muutama vuosi pohtia, minkälainen sopii parhaiten meidän tarpeisiimme. Melko pitkään jaksoin katsella valikoimaa ja pohtia valkoisen ja värillisen peitteen väliltä. Mikä siinä loppujen lopuksi oli niin vaikeaa?

Makuuhuoneemme oli muutaman vuoden ajan pienemmässä huoneessa, jolloin päiväpeiton tarve ja käytännöllisyys ei ollut ykkösasiana mielessä. Konmarittamisen ja kaiken muun järkevän ostamisen rinnalla teen moniakin ostopäätöksiä pitkään. Pohdin ja viivytän hankintaa melko kauan, jos jotain ei heti tarvitse ostaa. Tässähän on kyse kuitenkin kulutushyödykkeestä, jolla on enemmän visuaalista käyttöarvoa.

Päiväpeitto suojaa petivaatteita ja antaa siistin ilmeen makuuhuoneelle. Petaamme sängyn vasta pukeutumisen jälkeen, jotta peitto ja tyyny saavat hetken aikaa tuulettua. Tämä meille syksyllä tilaamaani Dena – päiväpeite löytyi Ellokselta ja se on ollut todella hyvä käytössä. Olen ollut tyytyväinen, että huoneen saa siistiksi hetkessä, sillä etäpäivää pitävän ei tarvitse keskittyä sotkuiseen ilmeeseen.

Valitessani päiväpeiton väriä tulin siihen tulokseen, että vaalean kanssa sopii aina kaikki värit. Tunnelmaa ja pehmeyttä saa torkuilla ja muilla tekstiileillä, joiden sävyäkin on helppo vaihdella. Itse pidän paljon kalanruotokuosista sekä tikatuista peitteistä.

Tästä nurkkauksesta puuttuu toistaiseksi pistorasia, joten pöydälle sopii Kartellin patterikäyttöinen valaisin tai lyhty. Tykkään istua tuolissa ja pukeutua rauhassa. En tiedä, miten olen pärjännyt aikaisemmin.

Makuuhuoneessa on nyt rauhallinen ja seesteinen tyyli, enää vaatekaapin nurkka kaipaa kohennusta.

Kaupallinen yhteistyö.

Bloggaaja saa korvausta linkkeihin liittyvästä ostamisesta.

Saatat myös pitää...