Sisustus

Kartellin pöytävalaisimet

Tämän vuoden sisustushaaveet ja pitkäaikaiset unelmat ovat alkaneet jo toteutua yksi kerrallaan. Viime vuonna hankimme vuosia toivelistalla ja harkinnassa olleet yöpöydät (pikkujakkarat) Kartellilta. Tähän perään pääsimme tekemään jo seuraavan haaveen. Olemme nimittäin pitkään pohtineet ja punninneet eri vaihtoehtoja makuuhuoneen valaisimista. Meillä on ollut paljon asioita listalla ja yksi tärkeimmistä oli valaisinten sijoittuminen ja optimaalinen tilan käyttö. Vaihtoehtoina oli siis joko valaisimet seinäkiinnityksellä tai pienet ja sirot pöytävalaisimet, jotka sopivat hyvin Kartellin kirkkaiden jakkaroiden kanssa. Ehdimmekin haaveilla pienistä valaisimista vuosia ja nämä miellyttivät molempien silmää.

Pienen koon ansiosta pöytätilaa jää paljon ja kokonaisuus on toimiva.

Vanhan lipaston päälle aion hankkia Kartellilta hieman kookkaamman valaisimen. Se on tyyliltään hyvin samantapainen kuin tämä, mutta se ei ole patteriversio vaan saa virtansa suoraan sähköjohdolla. Olemme pikkusiskoni kanssa ihastelleet näiden perään jo pitkään!

En osaa sanoa vielä, miten pitkään nämä patterikäyttöiset lamput kestävät yhteen menoon. Mukana tuli kuitenkin latausjohdot, joten virtaa saa helposti lisää. Paras juttu on kuitenkin se, ettemme tarvitse enää hankalia johtoviritelmiä sängyn alle.

Nuoremman tyttären kysymys oli näitä kuvia otettaessa ”äiti miksi teidän huone on niin hieno?” Seuraavaksi kävimmekin lastenhuoneen kimppuun ja siitä tehdään nyt astetta isompien tyttöjen huone. On mennyt pitkä aika, että olen antanut huoneen elää omaa elämäänsä ja nyt se tyttöjen mielestä kaipaa muutosta. Vanhempi tytär täyttää kymmenen ja  kyllä hän jo vanhalta tuntuu. Ei ole enää äidin pieni eskarilainen. Aika menee niin nopeasti.

Lastenhuone siis muutosrintaman alla. Seuraavaksi on kuitenkin pian luvassa matkapostausta. Monilla lähenee lomaviikko, kun koulut pitävät talvilomat ja siinä samalla jokunen vanhempikin. Jos teillä on jotain toiveita aiheesta, niin laittakaa kommenttilaatikkoon.

Saatat myös pitää...