Sisustus

KEVÄTINSPIRAATIOTA

Oikein hyvää huomenta ja ihanaa ystävänpäivän aamua minunkin puolestani! Meillä nukuttiin tänään hieman pidempään, kun tyttäret halusivat ”yllättää” meidät keittämällä kahvia ja tekemällä aamiaista. Olivat itse puristaneet meille appelsiinimehuakin ja se on iso saavutus, sillä hobstarit olivat täynnä makoisaa mehua. Kultaisia tyttäriä meillä. ♡
Arki on ollut hektistä, mutta antoisaa. Olen muutamaa postausta kaavaillut, mutta en saa ladattua kuviani tänne ilman rakeisuutta, sumeutta ja muuten huonoa laatua. Myönnän, että se vaikuttaa niin paljon bloggailuintoon, että olen miettinyt jopa lopettamista. Toistaiseksi olen kuitenkin aktiivinen instassa ja moni tuttu täältä onkin löytynyt jo sieltä! Mukavaa.
Mikä sopisi näihin orastaviin aurinkoisiin hetkiin, kuin pieni muistutus keväästä? Kävin tutustumassa Elloksen tulevaan kevääseen ja kesään 2016 joulun alla. Päivä sattui olemaan aurinkoinen ja täynnä innostavaa fiilistä pian saapuvasta keväästä.
Sävyjä luonnosta, pehmeät materiaalit ja muhkeat petaukset. Näillä aineksilla syntyy rentoja ja kutsuvia stailauksia, joita suosin omassakin kodissa. Mies tilasi minulle ystävänpäivälahjaksi täydellisen harmaan torkun pellavalakanoiden seuraksi, jonka näette myöhemmin. Pakettia odotellessa.
Yksi oivallus, mikä kiinnitti huomioni oli seinään kiinnitettävät valaisimet. Tämä ei ole uusi juttu, mutta pienen makkarin omaavana yritän bongata aina ideoita, joita tuoda myös omaan kotiin. Seinävalaisin säästää tilaa yöpöydällä ja valokatkaisijakin saattaa olla ergonomisesti paremmalla kohdalla. Säädettävä valoteho ja runko olisi plussaa, en tiedä tästä mallista tarkemmin miten toimii.

Eilisen auringonpaisteen jälkeen harmahtava sää on tehnyt minut hieman laiskaksi ja taidanpa nauttia vain päivästä perheen kanssa – kotona loikoillen. Keittiössä on edennyt hieman ja olisi kyllä järjestelmävää, mutta joskus on hyvä vain nauttia.
Sydämellistä Ystävänpäivää juuri sinulle! ♡

Saatat myös pitää...

6 kommentti

 1. Hyvää ystävänpäivää 🙂

  1. Kiitos! <3

 2. Anonyymi says:

  Moikka! Muistan että teillä oli semmoinen musta pieni lattiavalaisin olohuoneessa.. Mistä semmoisen löytäisi? 🙂

  1. Hei, valaisin on aikanaan ostettu Ikeasta. Kurkkasin juuri, että vastaavanlaisia on saatavilla, mutta ei täysin samaa mallia.
   Tässä vielä linkki:

   http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50231357/

 3. Hyvää myöhäistä ystävänpäivää <3

  Ihanan kultaiset tyttäret teillä. Sitten joskus odotan omalta tyttäreltäni samaa 😉

  1. Kiitos! <3

   Pienten muistamiset ovat niitä parhaimpia – omaa puolisoa unohtamatta. Kyllä nuo pienet osaavat. 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.