Sisustus

Makuuhuone valaistui

Vapaapäivissä on sellainen vaikutus, että vaikka kuinka olisi rästihommia opiskelujen parissa, niin kummasti sitä vaan tulee käytettyä aikaa kodin sisustukseen. Tänään on ollut juuri sellainen ”lempipäivä”, kun sain nukkua pitkään, syödä rauhassa ja käydä kotipuuhiin.
Meidän yöpöydät odottavat tuossa eteisessä noutajaa, joten tuntui luontevalta saada makuuhuoneessa järjestys käyntiin. Tänään olis tarkoitus aloitella maalaamista, mikäli vain ehdin.
Siirsin sängyn paikkaa, kun tosi pitkään on tehnyt mieli kokeilla, että miltä se näyttää noin päin. Tykkään ihan hirveästi, mutta en tiedä, että miten tuo patteri vaikuttaa asiaan. (ikkunan alla patteri, mikä juuri jää sängyn taakse piiloon) Tähän voisi ehkä hankkia/tehdä jonkinlaisen sängynpäädyn, sillä sängyn ei tarvitse olla patterissa kiinni eikä se ole tälläkään hetkellä. Väliin jää siis tosi paljon rakoa.
Nyt oon alkanut miettiä uudelleen, että josko jättäisin sittenkin tehosteseinän maalaamatta? Sänkyä voisi toisinaan pitää näin päin ja halutessa siirtää taas vanhalle paikalle. Mielestäni makkari on nyt paljon tilavamman oloinen, kun tavaraa on vähemmin ja sänky on eri kohdassa. En sitten tiedä, että miten tämä käytännössä toimii, mutta kokeillaan nyt hetki.
Kertokaas, mitä tykkäätte?

Saatat myös pitää...

4 kommentti

  1. Kivan näköinen näinkin, avaraa ja valoista! Mukavaa viikkoa sinne!

  2. Meillä on Tampereen kotona juuri noin sänky, kun on vaan rakoa niin ei mitään haittaa ole että on patterin edessä 🙂 Oikein hyvä on noin 🙂

    Ja ihan voin yhtyä tuohon kun minulla on myös työn ohella opiskelu menossa niin niinä vapaapäivinä kun olen päättänyt tehdä koulutöitä niin helpommin otan vaikka sen teippirullan ja teippaan kynttilöitä 😉

  3. Tämäkin on kiva. Ja kun on uudet ikkunat, niin ei vedä nukkujan niskaan 😉

  4. Näyttää kyllä hyvältä näinkin!:)

Kommentointi ei ole käytössä.